Ormanın ciğerlerine doğru..
-
Reklamlar
-
güzel gezi olmuş kemal kardeş,emeğine sağlık,iki cbf150 kıskandım valla! ikiside tur camlı, yakışıklı motorlar ALLAH kaza göstermesin daha nice gezilere ,sağlıcakla kalın,saygılar...
-
Güzel gezmişsiniz, canım çekti açıkçası. Paylaşım için teşekkürler.
-
Manzaralar çok güzel görünüyor tam enduroluk
-
Geçen günü Lipa nın önünde peş peşe duran CBF ler bunlar mıydı acaba :D
-
ortam güzel mekan güzelde en güzel olan 66 plaka idi.... istanbulda yaşayan bir yozgatlı olarak mutlu oldum burda görünce...
-
Mesut hocam bu arkadaşla kader gardaşıyız, bilmeden bir çok çemberden beraber geçmişiz,
aynı şirketin farklı birimlerinde çalışıyoruz, bir birimizden habersiz cbf nin beşine düşmüşüz...
mesut hoca adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş kemal kardeş,emeğine sağlık,iki cbf150 kıskandım valla! ikiside tur camlı, yakışıklı motorlar ALLAH kaza göstermesin daha nice gezilere ,sağlıcakla kalın,saygılar...
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Güzel gezmişsiniz, canım çekti açıkçası. Paylaşım için teşekkürler.
Bolunun güzel bir noktasında yaşıyorum, evden çıkıp üç km sonra ormandayım
onur87 adlı üyeden alıntı
Manzaralar çok güzel görünüyor tam enduroluk
aynen enduro cros olacak dadından yenmez..
elantronikçi adlı üyeden alıntı
Geçen günü Lipa nın önünde peş peşe duran CBF ler bunlar mıydı acaba :D
arkadaşla haftada bir takılırız, genelde Gölköye gideriz
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
ortam güzel mekan güzelde en güzel olan 66 plaka idi.... istanbulda yaşayan bir yozgatlı olarak mutlu oldum burda görünce...
Tekteker gardaşım Yozgatlı olan hem komşum, hemde doktorum , motoru aldığım arkadaş
-
herkeze lazım bir yozgatlı komşu arkadaş dost...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
Unique693 adlı üyeden alıntı
Boluluda lazım
Yine dağa bayıra atmışsın abi kendini
al bi cross artık
okan bolu lu lazım mı değilmi boluya geldiğimde görecez.. yıllar önce verdiğin sözü unutmadık... bal la tereyağ ile besleyecen beni....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Tabi abi ne demek.Onlar her zaman var zaten.Bu yaz gel artık seneye bulamazsın beni
-
Tabi abi ne demek.Onlar her zaman var zaten.Bu yaz gel artık seneye bulamazsın beni
ramazan dan önce bir cumartesi geleceğim sana söz...
-
Biz amele adamız abi bi pazarımız var Bayramda gel sen
-
Biz amele adamız abi bi pazarımız var
Bayramda gel sen
hmmmm... pazar günü ayarlamaya çalışıyım o zaman ... gerçi yengen vizesi lazım o duruma....
-
-
Ramazan sözde aynı şehirdeyiz Okanla
bi araya gelemedik..
adam asfalt tan ayrılamıyor
-
Abi bi ara da bizim o taraflara atla gel ya Anlaşılan sende benim gibi arazi orman tutkunusun gel de bi ara gezdireyim bizim oraları güzel yerler var
-
Kemal hocam Bolu'nun tadını çıkarıyorsun her hafta sonu dağlarda ormanlardasın kıskandım valla
Kazasız belasız
-
papazkemal adlı üyeden alıntı
Ramazan sözde aynı şehirdeyiz Okanla
bi araya gelemedik..
adam asfalt tan ayrılamıyor
her motorcu bir gün araziye inecektir.... zaten bir sefer inse bir daha çıkmaz...
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/130255-semtin-haylaz-i-%27%27-tekteker-ramco-%27%27.html
en son yukarıdaki konuda vurdum kendimi araziye....
yakaladınmı okanı çek kulaklarından...
-
Tuncay senin ora ha deyince gelebileceğim mesafede olsa hergün gelirdim,
kroscu14 adlı üyeden alıntı
Abi bi ara da bizim o taraflara atla gel ya
Anlaşılan sende benim gibi arazi orman tutkunusun gel de bi ara gezdireyim bizim oraları güzel yerler var
ben çat kapı dalıyorum ormana
S6453 adlı üyeden alıntı
Kemal hocam Bolu'nun tadını çıkarıyorsun her hafta sonu dağlarda ormanlardasın kıskandım valla
Kazasız belasız
Sinan usta Bolu da çok tatlı caaanıım
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
her motorcu bir gün araziye inecektir.... zaten bir sefer inse bir daha çıkmaz...
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/130255-semtin-haylaz-i-%27%27-tekteker-ramco-%27%27.html
en son yukarıdaki konuda vurdum kendimi araziye....
yakaladınmı okanı çek kulaklarından...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler