16 - 19 İzmir üzeri Milas, Ören
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ne gezi oldu be...Planlananın ufak dışına çıkmış olsakda ben çok zevk aldım...daha gezilecek gidilecek çok rotamız var dostum....
-
Arkadaşlar müthiş bir gezi yapmışsınız Benim gibi yol yapmak için izin gününün gelmesini bekleyenlerin ağzının suyu akmıştır kesin
-
Maşallah yol belgeseli tadında...Takdire şayan...Kazasız belasız nice gezilere inşallah.
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
Çok güzel gezi olmuş tekerinize sağlık.Keşke geleceğinizi haber verseydiniz İzmir mt olarak ağırlamak isterdik sizi.
-
Çok güzel bir gezi olmuş
PAylaşım için teşekkürler
KEşke izmire geldiğinizde haberleşip birer çay ısmarlama şansımız olsaydı
-
PamirGT, İzmir'e işimiz var diye girdik lastik takma sokme sonra yolla devam oldu zamanımız cok kısıtlıydı bizde 3,5 gün gibi bir süreye sıkıştırdık o yüzden çok duramadık daha geniş zamanda insallah fırsat olur tanışırız ;)
Son Km yi koymamışım :D
-
Tekerinize saglik. Bizde gitmis kadar olduk.. Sari Hyo 650 yi gozum bi yerden isiriyor ama..
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Tekerinize saglik. Bizde gitmis kadar olduk.. Sari Hyo 650 yi gozum bi yerden isiriyor ama..
Burada uyeliği olan UNdocab ın motoru :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
güzel gezi olmuş fırsatları her zaman değerlendirmek lazım
-
Cok guzel gezmissiniz ;) levent hocaya selamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Guzel gezi olmus elinize saglik. Akhisar manisa balikesir yolunada bi turlu isinamadim yol dar aşırı rüzgarlı ve cok tehlikeli.
Bu arada nc700 kaç yakti 100kmde litre olarak söyleyebilirmisiniz.
-
Bodrum-Gökova arası deniz tarafı yolu en beğendiğim yollardandır. Ören'de çadır kurmakla iyi yapmışsınız. Tekerinize sağlık.
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Guzel gezi olmus elinize saglik. Akhisar manisa balikesir yolunada bi turlu isinamadim yol dar aşırı rüzgarlı ve cok tehlikeli.
Bu arada nc700 kaç yakti 100kmde litre olarak söyleyebilirmisiniz.
16-19 arası tarihlere bakarsan gercek veridir.http://www.fuelly.com/driver/zenon/nc700xa
-
tekerinize sağlık abiler, çok güzel gezi
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Güzel gezi olmuş. Ceza yiyen arkadaşa da geçmiş olsun biraz masraflı bir gezi olmuş onun için. Tekrarını yaşamaması dileği ile
-
Süper olmuş ya. Keşke haberimiz olaydı. Bizde gelirdik
Özellikle kahvaltı açık büfe gibi olmuş maşallahınız var
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
Süper olmuş ya. Keşke haberimiz olaydı. Bizde gelirdik
Özellikle kahvaltı açık büfe gibi olmuş maşallahınız var
Valla Faceten gt250 Türkiyede duyurmuştuk ama gözden kacmış demek ki ;) artik baska zaman bekleriz
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
güzel gezi olmuş tekerinize sağlık. O yollardan geçip de mehmet zenginde yemeseniz çok şey kaybederdiniz tam doğru adrese gitmişsiniz
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)