18-05-2014 Şile - Saklıgöl - Ağva Gezisi Fotoğrafları
Reklamlar
-
Emeği geçen herkese teşekkürler güzel gezi oldu...
Reklamlar
-
Bi resimde ben koyayım,hayvanı öyle tepede görünce hoşt dedim ama az kalsın üzerime atlayacaktı ordan
-
Beyler nette problem vardı bugün anca düzelttim. Charger bizim hasan abinin yolda lastiği patladı görüşemedik ondan sonra,ayrıca dün akşam emirgan sahilde ne işin vardı ?
-
biz de saklı göldeydik tam siz çıkarken bizde çıkıyorduk sym wolf grubu bende cbf 150 vardı 59 plaka gören arkadaşlar vardır elbet senin motoru da gördüm abart egsozlu stıcırları olmayan aslında mt den tanıdım ama durdurmak nasip olmadı..
güzel gezi olmuş bizde güzel yol yaptık..
-
F54 adlı üyeden alıntı
biz de saklı göldeydik tam siz çıkarken bizde çıkıyorduk sym wolf grubu bende cbf 150 vardı 59 plaka gören arkadaşlar vardır elbet senin motoru da gördüm abart egsozlu stıcırları olmayan aslında mt den tanıdım ama durdurmak nasip olmadı..
güzel gezi olmuş bizde güzel yol yaptık..
keşke durdurabilseydin tanışırdık kısmet değilmiş demek ki. başka zaman mutlaka tanışırız
-
sende face de ki gruba üye olursan cbf 150 bi toplantı yapılır elbette...
tanışırız yani..
-
F54 adlı üyeden alıntı
sende face de ki gruba üye olursan cbf 150 bi toplantı yapılır elbette...
tanışırız yani..
hangi grup bir kaç gruba üyeyim?
-
https://www.facebook.com/groups/666726330043448/
-
F54 adlı üyeden alıntı
https://www.facebook.com/groups/666726330043448/
tamamdır üyeyim zaten oraya
-
-
Mehmet abi çok teşekkür ederim
Bu arada ilk fotoğrafta ecem seni bayağı iyi yakalamış
-
SolidRider adlı üyeden alıntı
Mehmet abi çok teşekkür ederim
Bu arada ilk fotoğrafta ecem seni bayağı iyi yakalamış
Ne demek çaatay asıl ben teşekkür ederim herşey çok güzeldi.virazjlar çok yordu,bende acemi sayılırım sıkıntı yaşadım açıkcası virajlarda.kazada olmasaydı daha güzel olurdu.Neyse emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
-
hrnasy adlı üyeden alıntı
bu yollarda aramadın 600 cc otobanda çok arıyorsun tadı bambaşka
4 silindir 600 den sonra 2 silindir 689 un yakması karttan bonus kazanmak gibi��
16 litre yakıt(75lira) ile 350km yaptım Fazer ile.Gaz da açtım, keyifte aldım.Bence 4 silindir için pek fazla değil.
22-24 kuruş yakmış oldum.
MT-7 ne yakıyor Harun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
SolidRider adlı üyeden alıntı
Beyler nette problem vardı bugün anca düzelttim. Charger bizim hasan abinin yolda lastiği patladı görüşemedik ondan sonra,ayrıca dün akşam emirgan sahilde ne işin vardı ?
Biz sizi bekledik aşağıda düzlükte gelen giden olmayınca devam ettik. Başka bir yoldan gittiniz filan sandık. Cebin olsaydı bak iyi olurdu.Yardımcı olmaya gelirdik.
Eve gidiyorumdur.Niye yanaşmadın, seslenmedin bir şeyler içerdik...
-
Öncelikle kaza yapan arkadaşlara tekrardan geçmiş olsun.
Bu benim sizinle ilk gezimdi. Çok keyif aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bir dahaki gezide görüşmek üzere.
Tekeriniz düz bassın ..
-
68charger adlı üyeden alıntı
16 litre yakıt(75lira) ile 350km yaptım Fazer ile.Gaz da açtım, keyifte aldım.Bence 4 silindir için pek fazla değil.
22-24 kuruş yakmış oldum.
MT-7 ne yakıyor Harun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
Biz sizi bekledik aşağıda düzlükte gelen giden olmayınca devam ettik. Başka bir yoldan gittiniz filan sandık. Cebin olsaydı bak iyi olurdu.Yardımcı olmaya gelirdik.
Eve gidiyorumdur.Niye yanaşmadın, seslenmedin bir şeyler içerdik...
Elimde olta vardı abi ıslık mıslık çaldım ama adını bile bilmiyorum ki :D Bende reşitpaşada oturuyorum..
-
Evet arkadaşlar güzel bir gezi yaptık.fakat ben yemek parası vermedim,vereyim dedim öylece kaldı.hakkınızı helal ediniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)