Ne desem, nasıl seslensem? Herhangi bir hitap şekli gerekli mi? Değil gibi. Neden bunun çelişkisini yaşadım ben de bilmiyorum. Kırmızının rüyası mı dedim ...
Merhaba, normal dünyanın anormal insanları ve anormal dünyanın normal insanları.
Bu rapor hem iki tane CRF 250 alım Ve benim lise yıllarım hayalinin gerçek oluşunun özetidir kısaca
Bende VFR 800 VE kız arkadaşımda CBR 125 ayak uyduramayınca bu işin orta yolunu bulmak lazım derken oldu herşey bir anda
Ve o mu bu mu şu mu derken ufak tartışmalar sonucu orta yolda buluşuldu...
Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan
VEHBİ beni ankaradan alıp beypazarına götürüyor Tenere ile mi Hayabusa ile mi gidelim dedi enduroya her daim biniyoruz
dedim biraz heyecan katalım geziye dedim , demez olaydım
140 ı geçmemiş ben artçı iken 220 , 280 nasıl geldik Beypazarına anlamadım
Eskişehir grubu gözüktü
Ve gezmeye başlıyoruz beypazarrı caddelerinde
'' Çocuklukların hakkı verilerek yaşandığı bir yerde büyüdüm ben.
Öyle çocuk parkı falan da yoktu büyüdüğüm yerde ama ağaç dallarına kurulmuş salıncaklar vardı
her havaya doğru yükseldiğimde yüreğimin ağzıma geldiğini hissettiğim. ''
vehbi dostum bu foto benden sana gelsin
Sonra benim deyimimle çimen yiyoruz köylü pazarından aldığımız
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
Kaydırağımız yoktu belki ama ipli tahta kızaklarımız vardı birbirimizi çekiştireceğiz diye kızarmaktan domatese döndüğümüz…
Her sokak arası bizim için oyun parkı sayılırdı. Sokak aralarında atlardık ipimizi,
sokak aralarında oynardık saklambacımızı, sekseğimizi. Baharı, yazı, kışı sokak aralarında yaşardık kızlı erkekli…
Ve yeni motora ilk biniş...
Her mevsimin çocukluğu ayrı güzeldi. Yazın da hakkını verirdik kışın da…
Soğuk kış günleri karların içinde bata çıka oynadığımız kartopunun verdiği hazzı, bugünkü teknolojik hiçbir oyuncak vermez benim nazarımda. Soğuktan el ve ayak parmaklarımızı hissetmeyene dek oynardık. Elimizi ayağımızı, burnumuzu, yanaklarımızı hissetmezdik belki ama çocukluğumuzu dibine kadar hissederdik…
Eskişehirden dost hakkı motorumu getirdikten sonra inözü vadisine yemeğe geçiyoruz , Eskişehir M.K. ve hakkıya çok teşekkürler...
ve ayrılık vakti ,karabüke dönüş zamanı
Ve Kırmızı ile İLK gezi başlar
burada durma sebebimiz dolu yagışından artık parmaklarımızın acıyıp dayanamayarak durmamızdan
hedef kastamonu merkezde bulunan botonik park gece konaklama
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
Delilik gençliğin dostu akıllılık yaşlılığın süsüdür.
ve ekmel hocayı ugurluyorum ve iklimayla tekrar buluşuyoruz
Benim en iyi dostum terzimdir. Çünkü ne zaman beni görse derhal o andaki ölçülerimi alır. Oysa bütün öteki tanıdıklarım
benim hala eskisi gibi olduğumu düşünürler.
Bernard Shaw
Buda bizden çifte aşk selfiesi...
ve çıkıyoruz yola
Montesquieu : Mert olmayan bir insanla işe başlamaksonu gelmeyecek ya da sonu kötü bitecek bir yola çıkmak demektir...
devam edecek..