Motogezi 15 (Şarköy civarı)
Reklamlar
-
Bu hafta saat 10 civarı evden çıktım,amacım trakya bölgesinin en yüksek rakımına sahip yerlerden birine gitmekti
Fakat evdeki hesap çarşıya uymayınca,biryandan da içten içe beni kemiren merak () ile beraber Şarköy yakınlarındaki rüzgar tribünlerine gitmeye karar verdim
Böylelikle yeni almış olduğum lastikleri deneme fırsatım oldu,BKZ
250 km yol,tek olumsuzluk çamurun fazla yapışkan olması
Google maps
Gps şu yolu gördüya helalmi olsun desem,senin göstereceğin yolun .........,desem anlayamadım
Suç onda değil,toprak yollarıda göstermesini isteyen bende tabii hava muhalefeti ve toprak yapısı var
Yaklaştıkça heyecanım biraz daha artıyor
40*40 profilden yaparım ben bunu 10'luk plastik dübelle yerede tutturdumu tamamdır
Şükür ki alana girmek yasak değilmiş,zaten köye bu yoldan gidiliyor
Kapıda bekleyen olmadığı sürecede Türk'e yasak olan yer bilmiyorum
Motoru gören var mı!
Bu heybetli makinelerin yanına vardığımda içim ürpermedi değil
Tom Cruse'nin Dünyalar Savaşı filmi geldi birden aklıma
Ooop buda nereden çıktı
Kendimi Don Kişot gibi hissediyorum,nerede benim eşşeğim
Bu noktadan Keşan Gelibolu yolundaki adacıklar görünebiliyor
AmA hava sıcak ve buharlaşma fazla olduğundan fotolar biraz puslu
Sağımda Saros,solumda Marmara
Güzel Marmara
Buda kim
Şarköyü bu açıdan gören var mı!
Aşağı inmeye başlıyorum
Geri dönüp ayni yolu kullanmak yerine birşeyler keşfetmek herzaman iyidir
Gözetleme kulesini görünce sevinmiştim ,ama boşmuş
Ana yolu bulmam gerekli
Öyle dik bir yamaçtan aşağı indimki motoru bırakıp fotoğraf çekebilmek maalesef imkansız
Birinci vitesin devri yetmeyince mecbur ikiye takmak zorunda kaldım,ama şükür bitti
Geri dönüp o bayırı çıkmak zorunda kalmam inşallah,stabilize+toprak+bayır
Gps nin faydasını burada daha iyi anlıyorum,ekrana kuş bakışı baktığınızda çevrenizde bulunan anayolları görebiliyorsunuz
İstikametinizi o yöne çevirip ilerlediğinizde kurtuluşa fazla uzak olmadığınızı anlayabilirsiniz
Toprağı öpmek istiyorum
Nasıl bir göz var arkadaş ,Boğazın karşı tarafı
Balıkçı Dalyan'ları
Geri dönüş,
Benden beklenmeyecek bir şekilde Şarköyü geçtikten sonra sola sapıp,Ganos dağına doğru tırmanıyorum
Bu sefer tam zirveden değilde,eteğinin dibinden dolanmak BKZ
Uçmakdereden dönmek için biraz geç kaldım
Gezmek için güzel yerler fakat vakit geç oldu
Reklamlar
-
Yine Çok güzel bir gezi yapmışsınız.
Fotoğraflarda harika.
Elinize, yüreğinize sağlık.
-
Fotoğraflar harika oraları gezmiş gibi oldum. Azizim öyle tahmin ediyorum ki siz bir gün enduro ya geçeceksiniz. paylaşım için teşekkürler.
-
Şarköyden deniz kıyısından tekirdağ istikametne gidildiğine yamaç paraşütü yapılan uçmakdere civarlarını tavsiye ederim hem yollar güzel hem manzara
-
Bundan buradaki kimsenin şüphesi yok
-
-
Apices adlı üyeden alıntı
Yine Çok güzel bir gezi yapmışsınız.
Fotoğraflarda harika.
Elinize, yüreğinize sağlık.
Teşekkür ederim
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
-
Tek kelime ile muazzam
-
adm12 adlı üyeden alıntı
Fotoğraflar harika oraları gezmiş gibi oldum. Azizim öyle tahmin ediyorum ki siz bir gün enduro ya geçeceksiniz. paylaşım için teşekkürler.
Evet benimde çok merağım var,özellikle biçimsiz ama çok kullanışlı olmaları çok hoşuma gidiyor
Sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Şarköyden deniz kıyısından tekirdağ istikametne gidildiğine yamaç paraşütü yapılan uçmakdere civarlarını tavsiye ederim hem yollar güzel hem manzara
Çok sefer gitmişliğim vardır,ama foto çekmek için gidilecek biryer değil maalesef,virajlarda adrenalin yaşamak için gidilebilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
SolidRider adlı üyeden alıntı
Bundan buradaki kimsenin şüphesi yok
Evet ama tek başıma yapamam,birinin ben dübelleri takarken malzemeyi terazide tutması lazım
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
-
güzel marmara...
eve yakın olması ne şahane böyle yerlerin . 250 km istanbuldan gelmeye kalksam +150 bir de dönüşü gitti 1 porsiyon köfte ve mürefte şarabının parası benzine
-
500px.com/importantphotogalleryblogspot
-
Ellerinize sağlık harika bir gezi belgesel tadında olmuş , tekeriniz düz bassın her daim
-
Adam akıyo ya
-
lastikler toprak yol için çok işlevsel
güzel gezi ilgi ile izledim tüm resimleri
özellikle bizim buralarda göremediğimiz yemyeşil yaylalar ve deniz
-
EGE YELI adlı üyeden alıntı
her zamanki gibi biri birinden güzel geziler
Teşekkür ederim Ege yeli
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
crxforever adlı üyeden alıntı
güzel marmara...
eve yakın olması ne şahane böyle yerlerin . 250 km istanbuldan gelmeye kalksam +150 bir de dönüşü gitti 1 porsiyon köfte ve mürefte şarabının parası benzine
Ayni düşüncedeyim,az yakan motor almamın sebebide bu zaten,arkadaşlarım fazladan benzine para verirken ben o para ile karnımı doyuruyorum
Buralarda gezmeniz için çadırınız yanınızda olmalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
PSK adlı üyeden alıntı
Ellerinize sağlık harika bir gezi belgesel tadında olmuş , tekeriniz düz bassın her daim
Sağolun teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Güzel fotoğraflar.
Teşekkürler Ahmet abi
Ahmet abi yaş kaç sorması ayıp!
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
emRRe79 adlı üyeden alıntı
lastikler toprak yol için çok işlevsel
güzel gezi ilgi ile izledim tüm resimleri
özellikle bizim buralarda göremediğimiz yemyeşil yaylalar ve deniz
Teşekkürler
Şimdilik memnunum lastiklerden,sıcaklarda asfaltta ne gösterir bilemem
-
emeğine sağlık yine çok güzel fotolar ve yine çok güzel bir gezi,hani çok güzel bir yerde yaşıyorsun demiştimya gerçekten harika bir memleketiniz var,en azından DENİZ var,birde bir arkadaşımdan duydum oraları kışın çok soğuk olurmuş ve yazında sıcaolurmuş,kışın çok soğuk rüzgar esr ve içanadoludan bile soğuk olurmuş,yazında sıcak rüzgarlar esermiş,kısacası hava akımı çok olurmuş ,neyse sayende o güzel ve bir o kadar özel yerleri sayende görüyoruz ,teşekkürler...
-
Sağolun Mesut hocam,evet buraları güzeldir özellikle ilkbaharda,heryer yemyeşil,daha ayçiçekleri ekilmedi siz birde o zaman görün.
Marmara,karadeniz ve Ege olmak üzere üç denizede günübirlik gidilip dönülebilir
Yalnız kışlar bayağı bir yaman geçer,soğuk olması için karın olması gerekmez,buzgibi rüzgarlı bir hava her daim vardır
Şırnakta askerlik yaptım ama buranın soğuğunu orada göremedim Burada tabiri caizse kuru soğuk olur...
-
artık sizden ötürü alışık olduğumuz güzel bir gezi.abicim trakyada gitmediğiniz dağ depe bayır kaldımıkı.? varsa dahasınıda bekleriz daha öğreneceğimiz göreceğimiz çok şey var.
-
Gene döktürmüşsün arkadaş,artık lastiklerde tamam sana bir çadır gerek sanki..
Bu arada wave nasıldır diyenler senin bu gezilerini okumalidir...
tebrik ederim..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)