Çok mükemmel bir gezi olmuş tebrik ederim. Gezi yazınız da çok detaylı. Sayenizde aynı yollardan geçmiş gibi oldum. Tekeriniz düz bassın
Çok mükemmel bir gezi olmuş tebrik ederim. Gezi yazınız da çok detaylı. Sayenizde aynı yollardan geçmiş gibi oldum. Tekeriniz düz bassın
tek solukta okudum enfes bir gezi ve anlatım. Osman ağabey kısmıda harika olmuş umarım bizde kendisini görebiliriz.
Bir de Kadıköyden çıkış yapılıyor, "Kıtalar arası yolculuk" da diyebiliriz. :D
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Çok güzel gezi tebrikler
Çok güzel bir gezi olmuş, bir tek başına helal olsun diyorum.
vay annemin memleketine gidip gelmişsiniz. ruslar malesef her yeri mahvetmiş köylerin adları hala çerkesce ama yaşayanlar rus. güzel gezi.
Abi sen ne yaptin boyle helal olsun, ben iki sehir arasinda geriliyorum gidecegim yere varana kadar. Buyuk cesaret tebrik ederim bir cogumuzda imkan var ama ben de dahil cesaret yok
Vallahi helal olsun,tekerinize taş değmesin,enfes olmuş...
Bir solukta okudum harika bir seyahat olmuş tebrikler.
Vay benim köylüme bak, çeçenlere böbreği kaptırmadan iyi dönmüşsün.
Anlamadığım bir nokta var, sen Rusya'ya kadar niye gittin? Arkadaş görecektin galiba. Ama ben öyle bir foto görmedim, baskılar yüzünden mi geri döndün ? Eğer öyleyse çok büyük ayıp etmişsin Ben çarşambadan 50 km uzakta bir yere gittim, aradığım yeri bulamayınca " bu kadar yol geldım, hayatta geri dönmem" diye keçi patikasından gittiydim. Sen 4 bin km yol gitmişsin.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
polis dedi nereye gidiyon laf uzamasin diye ankara dedim yahu motorla ankaraya mi gidilir deyince he he dedim gecistirdim cok guldum asil gitcegin yeri soylesen kimbilir ne derdi hala guluyom
Cesaretiniz için tebrik ederim. Sıkı bir macera olmuş. Benim gibi gezip tozamayanlar için ilaç niyetine. Tekeriniz düz bassın.
Çok iyi,başarılı buldum.
gerçekten çok özenerek okudum gezinizi allah kaza bela vermesin size ve hiçbirimize çok güzel bi gezi olmuş motosikletinizin modelini pek takip etmediğimden markasını okuyuncaya kadar 100lük 125lik bişey sanmıştım nasıl gider bu motor falan dedim markayı okuyunca okumaya devam ettim
muhteşem bir gezi olmuş,imrendim. ruslar olan olaylarda ben bile gerildim okurken farklı kültürlere yapılan gezıler hep risklidir.ne ile karsılasacagın bellı degıl. kazasız belasız bol gezilere..
Sıkılmadan okudum elinize sağlık. Özellikle tek başına çıkmak büyük cesaret işi tebrik ediyorum
harika gezi zevkle okudum ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)