blogumdan gezi resimlerimi ve seyahatnamemi okuyabilirsiniz.
ayrıca blog içinde osman gürsoy ziyaretim de var onada göz atın.
http://uzunyollar.wordpress.com/
blogumdan gezi resimlerimi ve seyahatnamemi okuyabilirsiniz.
ayrıca blog içinde osman gürsoy ziyaretim de var onada göz atın.
http://uzunyollar.wordpress.com/
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
paylaşım ıcın tesekkurler cok guzel bi gezi olmuş..eline ayağına sağlık...
Merhabalar ozel olmassa bana mesaj atarak telefon numaranizi yazabilirmisiniz rusya rotasini bende düşünüyorum musait bir zamaninizda konuşmak isterim Teşekkürler.
maşallah nazar değmesin çok imrendim :( helal olsun valla
Nalchikten sonra Abhazya yonune devam edebilseydin cok harika olabilirdi ordanda trabzona feribotla gecerdin super olurdu. birde kafa dengi arkadas olsa iyi olurdu. Herseye ragmen guzel gezi olmus tebrikler.
Planlarımın içinden alternatif rotalardan bir kısmı buralardan geçiyor, gördüğüm iyi oldu. Elinize sağlık çok güzel anlatmışsınız ve çok güzel gezmişsiniz. Daha nice yolculuklara...
Abi çok güzel anlatım olmuş, özenerek hazırlamışsıın emeğine sağlık, keyifle okudum
imrenerek okudum, anladığım kadarıyla önce rusça bilen bi tanıdık olacak sonra rusyaya geçeceğiz. yalnız olmanız da ayrı bi macera etkisi yapmıştır.
Tebrik ederim. Çok güzel bir gezi olmuş. Yalnız bloğunuzdaki haritaya bakınca Türkiye içi gezi parkuru yurt dışı gezi parkurundan daha uzun olmuş sanki. Keşke gitmişken bi moskova yapıp gelseymişsin
Bmw F650, Bmw R1150GS, Hyanax100, MCX150 Roadracer, Honda CBF 150
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Gezi yazınızı keyifle okudum. scooter ile gezi yazılarına pek az rastlıyoruz. daha önce kısa bir scooter kullanmışlığım oldu. Bu geziniz içimdeki scooter aşkını yeniden depreştirdi. Ayrıca Osman Gürsoy ziyaret etmeniz çok hoş olmuş. kendisinin hikayesini daha önce okumuştum. Yolculuğunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Çok güzel bir gezi olmuş cesaretinizden dolayı tebrik ederim
Süper gezi, Yurtdışına motorla gitmek herkesin hayali sanıyorum. Bize de nasip olması dileğiyle. Tekrardan elinize, ayağınıza, motorunuza sağlık
Istanbulda ikamet etmekle birlikte memleketim kars ve gecenlerde hemsehrim kuba strli bir arkadasin agri dogu beyazid gezi raporunu, endurolu klr650 sanirim bir abimizin karadeniz gezi raporlarini ve sizin bu guzel ve detayli raporunuzu okuduktan sonra aklimda cilgin fikirler olusmadi degil. Anlatiminiz paylasiminiz ve ictenliginiz icin tesekkurler selamlarimla
süper olmuş kaleminize ve tekerinize sağlık.
bu resmi nasıl capslamadım ben yaf
güzel bir gezi olmus, paylasim icin tesekkürler
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)