Helal olsun diyorum başkada bişe demiyorum.
Helal olsun diyorum başkada bişe demiyorum.
Cesaret isteyen gezinizin raporunu keyifle okudum. Uzun rota planlayanlar için yol gösterici bilgiler de var. Paylaşımınız için teşekkür ediyorum ve daha nice uzun yollar görmenizi diliyorum.
Gezi ve anlatım on numara.Tebrik ediyorum. Sizin gibi maceracılar sayesinde memleketi keşfetme arzusu depreştikçe depreşiyor.Insallah kısmet olur... Sivas'tan selamlar... Sağlıcakla kalın...
blogun çok güzel ve ayrıntılı olmuş polislerin baskısı vs iyi olmamış iyi cesaret tek başına scuterle bravo.
gürcistanı tekrar görmek mutlu etti hopadaki ögretmen evinde bende kalmıştım anılarım depreşti ben 650 enduroyla yorulmuştum sen nası dayandın hayret ettim dogrusu paylaşımın için saol eline yüregine saglık.
Gezi ve Osman Gürsoy ile görüşme harikaymış gerçekten.
Filmi ile ilgili herhangi bir şey konuştunuz mu ?
Bir ordu texas filmi görecek miyiz ?
Seni yormak istemem ama kendi ve gezi ile ilgili başka neler anlattı ?
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
scarabeo karakter olarak kısa ve orta uzun mesafeler için gayet rahattır. scooter zaten rahatlık için, bacaklar rüzgar yemiyor, ıslanmıyor vitesle debriyaj ile uğraşmıyorsunuz. tüm dikkat yolda..
film olayı muamma kardeşim, osman abinin de pek bi bilgisi yok, yapımcı arkadaş motosiklet ile dünya turuna çıkmış, tahminen sponsor sorunları var.
çok güzel gezi olmuş.keyifle okudum yorumlarını ve fotolara baktım.kazasız belasız cezasız nice nice gezmeler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)