fazer 800 ile ilk gezim 2014 sezonu açtık ;)
Reklamlar
-
nisan ayının 29'unda almış olduğum motorumu bakımları için daha düne kadar yerinden oynatmamış kontak açmamıştım.
geçtiğimiz hafta yağ-yağ filtresi-bujiler ve de hava filtresi değişimi yaptık ve artık benim canavar yollara hazır durumdaydı.
uzun soluklu değil kısa ve öz bir gezi yapalım dedik motorcu dostu nizipli dondurmacı sabri ustanın yanına misafir olalım dedik
yolda pek fotoğraf çekemedik önce birecik'e geldik
Reklamlar
-
Tertip hayırlı olsun, gözümü aldı Maşallah
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Maşallah. Motor da şeker bişeymiş, sarı jantlar falan.. Yakışıyor kerataya
-
-
hayırlı olsun, gezi süper, yemekler çok fenaydı
-
5 Yılımın geçtiği Birecik,i görmek gerçekten çok güzel. Anılarım depreşti, ağzımın suyu aktı. Çok güzel anılar, dostluklar biriktirerek ve çok keyif alarak yaşadığım bir beş yıl. Arkadaşlarla telefonda görüşüyoruz sık sık, sağolsunlar malzememizi de eksik etmiyorlar gönderiyorlar. Ama orada yemek, gezmek, havasını solumak bir başka güzel. İlk fırsatta İzmir Birecik motor ile düşünüyorum. Kısmet.
-
hayırlı olsun sonunda bismillah demişsiniz acaba ben ne zaman diyeceğim
fz8 e lafım yok ama en 500 canavar maşallah
aynısından benim de olduğu için galiba
-
Dostum yeni motorunla nice keyifli geziler yaparsın umarım. Şebbek (halka tatlısı) harika görünüyordu. Yolumuz oralara düşerse ustayı öğrendik sayende
-
-
Abi senden ricam gezme bir daha :D
Gezeceksende fotoları atma yahu bu nedir sabah sabah kebabı mı tatlıyı mı canım çeksin bilemedim )
-
Bu traktörcüyle aynı fikirdeyim. Fotolarda takılı kalmaktan konunun sonunu getiremedim yahu..
-
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, gezi süper, yemekler çok fenaydı
teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun sonunda bismillah demişsiniz acaba ben ne zaman diyeceğim
fz8 e lafım yok ama en 500 canavar maşallah
aynısından benim de olduğu için galiba
ewet sezonu açtık inşallah devamı gelir :D sabri usta motosikletlerini dükkanın içine çekiyor hem dekor oluyor hem de gözünün önünde druyor o yüzden motorları sıfır gibi bu EN 500 2005 model mesela
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
S6453 adlı üyeden alıntı
Dostum yeni motorunla nice keyifli geziler yaparsın umarım. Şebbek (halka tatlısı) harika görünüyordu. Yolumuz oralara düşerse ustayı öğrendik sayende
ewet hocam yolunuz butaraflara düşerse sabri ustanın yanına uğramadan geçmeyin.nizip'te kime sorsanız size tarif eder yerini
herşey bir yana böylesine güzel bir insanla tanıştığınıza çok çok memnun kalacaksınız emin olun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
vay vay vaaayy...
bilal kardeşim ve sabri ustam...
özlemişim sizleri.
bilalcim, gsr 600 ü satmışsın demek. hakkında hayırlısı olsun
sabri ustayı bilmeyenler için söyleyeyim; sabri ustanın yanına aç gidin arkadaşlar. tok gitseniz de farketmiyor eline ne geçerse ağzınıza tıkıyor, patlayacak gibi oluyorsunuz. ben ömrümde böylesine yedirmeyi seven annem, kaynanam ve sabri ustayı gördüm. ama sabri usta birkaç tık fazlası. yani teklif ve ısrar olmadan zorla ağzınıza tıkıyor lokmaları
kulağın çınlasın sabri usta, ömere de selamlar bu arada..
tekeriniz düz bassın, Allah'a emanet....
teşekkür ederim abi gsr gitti fazer 8 geldi yeni motorumdan çok memnunum ama insan bir motosikleti 2.5 yıl kullanınca artık ailesinden biri gibi oluyormuş bunu da gsryi satınca anladım
hayırlısı inşallah yeni motorumla da gsr ile yaptığım uzun ve kısa geziler gibi geziler yapmak nasip olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
mkaptan adlı üyeden alıntı
Abi senden ricam gezme bir daha :D
Gezeceksende fotoları atma yahu bu nedir sabah sabah kebabı mı tatlıyı mı canım çeksin bilemedim
)
abi buralarda gezdin mi kebapsız tatlısız olmuyor inan
inşallah birgün misafirimiz olursun beraber olur kebaplar tatlılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------
cihan54 adlı üyeden alıntı
Bu traktörcüyle aynı fikirdeyim. Fotolarda takılı kalmaktan konunun sonunu getiremedim yahu..
eyvallah cihan kardeşim ayrıca yeni makinemi beğendiğine sevindim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
EGE YELI adlı üyeden alıntı
hayirli olsun kazasiz belasiz sürüsler dilerim
çok teşekkürler @EGE YELI gezmeyi seven insanlarız sizin de tekeriniz düz bassın
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
rebel_punto adlı üyeden alıntı
Tertip hayırlı olsun, gözümü aldı Maşallah
sağolasın tertip allah daha iyisini sana nasip etsin
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
hocam kaskın modeli ne ah keşke kask almadan görseydim bunu ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler