Hyosung Gt250R ile 520 KM - Çan, Bandırma, Susurluk, Balıkesir, Edremit, Çanakkale
Reklamlar
-
Reklamlar
-
işte herkezin arada yapması gereken bir gezi.. yollar çok güzel ama türkiyenin en rüzgarlı bölgelerinden birisi bende çok çektim uzun süredirde hyosung başlığı yoktu yakın zamanda ben açmıştım iyi olmuş
-
-
Balıkesir Kimlikte Yazan Memleketim, Çanakkale Gönlümde Yatan Memleketim. Resimleri Görmek Çok İyi Oldu, Keyifli Bir Yolculuk Olmuş
-
Sari kirmizi cicekler guzelmis
-
gezi fotolar ve anlatım harika balıkesir den geçeceğini bilsem tanışmak isterdim. fakat ben çanakkale ye gelirsem bir çayını içmeye gelirim.
-
Güzel motor,güzel gezi.Ayağınıza sağlık,kazasız,belasız nice güzel geziler dilerim..
-
white_king adlı üyeden alıntı
muhteşem bir gezi olmuş
fotoğraflara bakarken bende seninle geziyor gibi hissettim kendimi
geçtiğin yollar fotoğraf çektiğin o yerler hepsi hafızamda canlandı birden.aslen gönenliyimde çanakkalede yaşıyorum şu an,Türkiyemin her karışı güzel elbet ama bu iki şehirde aşktır benim için
Çarşambaları sokak cafede oluyoruz. Arada bende katılıyorum çan'dan gelip. Bir gün tanışalım sizinle de.
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
işte herkezin arada yapması gereken bir gezi.. yollar çok güzel ama türkiyenin en rüzgarlı bölgelerinden birisi
bende çok çektim
uzun süredirde hyosung başlığı yoktu yakın zamanda ben açmıştım iyi olmuş
Normalde bu kadar rüzgar olmuyordu. Yani rüzgar oluyor ama bu kadar değildi. Rüzgar gülü olan yerler motosikletlilere göre değil :D
EGE YELI adlı üyeden alıntı
ellerine saglik güzel gezi olmus
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Balıkesir Kimlikte Yazan Memleketim, Çanakkale Gönlümde Yatan Memleketim. Resimleri Görmek Çok İyi Oldu, Keyifli Bir Yolculuk Olmuş
scooterist adlı üyeden alıntı
Sari kirmizi cicekler guzelmis
mubeb adlı üyeden alıntı
gezi fotolar ve anlatım harika balıkesir den geçeceğini bilsem tanışmak isterdim. fakat ben çanakkale ye gelirsem bir çayını içmeye gelirim.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Tanışırız inşallah müsait bir zamanda..
suato21 adlı üyeden alıntı
Güzel motor,güzel gezi.Ayağınıza sağlık,kazasız,belasız nice güzel geziler dilerim..
Yorumunuz için teşekkür ederim.
-
-
F54 adlı üyeden alıntı
tekerine sağlık...
Eyvallah, yorumun için teşekkürler
-
Enes bir de merak ettim motoru 2.el mi almıştın?
Sahibinden de hyo bakarken Barbaros da bir arkadaş satıyordu aynı renklerde hatta yanında seninkinde olduğu gibi kırmızı alev sticker ları vardı.
-
viperking adlı üyeden alıntı
Enes bir de merak ettim motoru 2.el mi almıştın?
Sahibinden de hyo bakarken Barbaros da bir arkadaş satıyordu aynı renklerde hatta yanında seninkinde olduğu gibi kırmızı alev sticker ları vardı.
İşte ben o arkadaşın motorunu satın aldım. 2200km civarındaydı alırken. Aldığım zamanda; Honda 600F'i cuma günü sattım. Cumartesi günü çanakkale'deydim. Hadi dedim bir gece kalıp, pazar dönerim eve. Pazar günü öğlen eve dönmeden ilanlara baktım, motoru gördüm. Kaporayı verdim, ayrıldım. 2 saat sonra parayı getirip motoru aldım gittim eve. Haftaiçi de alım satım yaptık. Öyle denk geldi yani.
-
Hayırlı olsun tekrar, benim de beğendim bir motordu, temiz ve uygun fiyatlı idi ama ilk olması dolayısıyla hyo korkutmuştu beni. Yabancıya gitmemiş diyelim
-
cok guzel bır gezı olmus.
-
Dostum facebooktan beğenerek gezdim galeriyi. Ellerine sağlık çok güzel bir gezi olmuş. Kulaklığında çalan parçaları da yazsaydın
-
Güzel gezi
-
viperking adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun tekrar, benim de beğendim bir motordu, temiz ve uygun fiyatlı idi ama ilk olması dolayısıyla hyo korkutmuştu beni. Yabancıya gitmemiş diyelim
İlana çıkarttıktan 2-3 saat sonra satıldı muhtemelen. Denk geldi öyle yoksa izmir yada burhaniye'ye gidecektim motor almaya.
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
cok guzel bır gezı olmus.
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Dostum facebooktan beğenerek gezdim galeriyi. Ellerine sağlık çok güzel bir gezi olmuş. Kulaklığında çalan parçaları da yazsaydın
Kerem Akın adlı üyeden alıntı
Güzel gezi
Yorumlarınız için teşekkürler. Yalnız kulağımda kulak tıkacı var. Radyo yada müzik dinlemedim. Aslında güzel olabilir müzik dinlemek fakat pek tarzım değil.
Uzun yol sonrası zift ile başınız derde girebilir. Çözümü DECABIT.
-
Süper süper süper hocam çok güzel bir gezi ...
-
cemal17 adlı üyeden alıntı
Süper süper süper hocam çok güzel bir gezi ...
eyvallah, yorumun için teşekkürler.
-
Paylaşım için teşekkür ederim. Keyifle okudum güzel bir gezi olmuş. Farklı gezilerinizi de görmek dileğiyle kazasız sürüşler diliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)