Motogezi 14 (İpsala,Enez civarı)
Reklamlar
-
Geçen hafta malum bir iş için İstanbula gittiğimden gezememiştim
Ama bu hafta acısını çıkardım sabah 9 akşam 9 mesaisi olarak tam 340 km yol yapmışım
Biraz yordu beni fakat yeni keşfetmeye başladığım kulak tıkaçları bu yorgunluğu minimuma indiriyor (3m 1100)
Denemeyenlere duyrulur
Meriç nehri boyuna inmek için iki denemem oldu,ilkinde asker önümü kesti ve izin kağıdımı sordu,
eee gösteremeyincede yasssak kardeşim dedi yolladı,merkezlerine gidip nöbetçi assubaydan izin istedim oda olmaz dedi
Başımı öne eğip ayrıldım oradan,5-10 km öteden daldım nehir boyuna
Ama ileride yine asker durdurdu,yasak bölge dedi,ve gösterdiği yerden dışarı çıkmamı istedi
İşte gösterdiği yol
Bende ceketimi alıp Enez'in yolunu tuttum
Çeltik kurutma makineleri
Bu arkadaşlarada ipsala sınır kapısına yakınken rastladım, Yunandan geliyorlar
Daha cafcaflıları vardı fakat,foto çekmeye yetişemedim
Bu elemanlarda sıralarını bekliyor,biryerlerde HARLEY partisi var herhalde
Bunun cc'si daha güzel
Lazer yardımı ile arazi çeltik ekimine hazır hale getiriliyor
Çoook su lazım çoook
Tom Cruise neler teklif ettide bu pozu vermedim,hepsi sizler için
Top Gun poh yesin
Ve Enez'deyim,şehir içini es geçiyorum
Biraz mola
Bunu hep yapmak istemişimdir
Ayaklığın iş yapacağınıda sanmam
Bu sene bereket yağıyor,bir aylık bir süredir yağmur hep var
Misgibi çam kokusu
Bu pozu çok sevdim
Nazar değdi,ön teker kuma kapıldı ve yerdeyim
Motordada bendede ufak birkaç sıyrık
Biraz sürüklenmişim
Ama durmak yok
Gözdeyi tanımam
Yavaştan geri dönüş
Düştüğüm zaman bu lastiklerden kurtulmam gerektiğini anladım,kum ve çamurda asfalt lastiği çok tehlike oluşturuyor
Lastiklerin siparişini verdim,biraz dişliler
Ama sınırlarımı bildikten sonra sorun olacağını sanmıyorum
Kötü yanı virajlarda artık dizimi yere değdiremiycek olmam
Reklamlar
-
Fevkalade resimlerr muazzam bi gezi özendim açıkçası
Bende tek gezmeyi seviyorum ama heryere gitmeye cesaret edemiyorum boyle :(
-
Abi bu nasıl güzel bi gezidir,kamerayı kargoyla göndermesende ben mi gelsem diye düşündüm bi an Ellerine makinene sağlık,sana da geçmiş olsun..
Özel mesaj kutunu kontrol et bi ara
-
Harika pozlar.Kazasız belasız daha nice gezilere.
-
sana bir şey söyleyeyimi arkadaşım,bak buna inan ,bütün samimiyetimle söylüyorum,çok ama çok iyi gezi işleri çıkarıyorsun sana hayranım hayran!bunun iyiliği sanırım bulunduğun coğrafya ile direk alakası var,gezilecek çok güzel mekanların var,inanki şuan hayranlıkla çekmiş olduğun fotolara bakıyorum,emeğine sağlık ,saygılar...
-
Yanlış motor aldınız siz cross alcaktiniz aslında çok güzel pozlar...
-
Motork08 adlı üyeden alıntı
Fevkalade resimlerr muazzam bi gezi özendim açıkçası
Bende tek gezmeyi seviyorum ama heryere gitmeye cesaret edemiyorum boyle :(
Teşekkürler,oluşasak her olumsuzluğu önceden hesab edip tedbirini almak,gezilerin önünü açar
İstanbulda olduğunu yeni gördüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
SolidRider adlı üyeden alıntı
Abi bu nasıl güzel bi gezidir,kamerayı kargoyla göndermesende ben mi gelsem diye düşündüm bi an
Ellerine makinene sağlık,sana da geçmiş olsun..
Özel mesaj kutunu kontrol et bi ara
Sağolasın
Yanıtladım mesajını,hayırlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
gezginmotor adlı üyeden alıntı
Harika pozlar
.Kazasız belasız daha nice gezilere.
Amin cümlemize,teşekkürler
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
-
gezi harika fakat motot seçiminiz yanlış. size enduro, cross yada en azından commuter tipi bir motor lazım. cub motor bu geziler için pekte uygun değil...
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
sana bir şey söyleyeyimi arkadaşım,bak buna inan ,bütün samimiyetimle söylüyorum,çok ama çok iyi gezi işleri çıkarıyorsun sana hayranım hayran!bunun iyiliği sanırım bulunduğun coğrafya ile direk alakası var,gezilecek çok güzel mekanların var,inanki şuan hayranlıkla çekmiş olduğun fotolara bakıyorum,emeğine sağlık ,saygılar...
Sağolasın Mesut hocam,Sizde anladığım kadarı ile buralara özeniyorsunuz,bende Karadeniz tarafına
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Potenza adlı üyeden alıntı
Yanlış motor aldınız siz cross alcaktiniz aslında
çok güzel pozlar...
twona adlı üyeden alıntı
gezi harika fakat motot seçiminiz yanlış. size enduro, cross yada en azından commuter tipi bir motor lazım. cub motor bu geziler için pekte uygun değil...
Teşekkürler,sizin tavsiyelerinizi bende zamanında gözden geçirdim elbette bende biliyorum bu yolların aracının kros tipi motorlar olduğunu
Malesefki ülkemin şartlarında bana o tür araçlara binmek lüx kaçar,yakıtıda dahil olmak üzere ,heleki herhafta böyle gezi yaptığımı düşünürsek !
Kullanım olarak ise cub bence diğer motorlardan daha pratik,bagaj deseniz koltuk altı hangar,yakıt deseniz hiç yok
Benim gezdiğim bu mekanlarda debriyaj belli bir süreden sonra işkence,ama bunda 4. viteste bile debriyaj derdi olmadan durabiliyorum,
motor viteste iken her iki elimide kullanabiliyorum,çıkamıycağı yokuşta bilmiyorum,
Tek eksisi biraz alçak oluşu,Her güzelin bir kusuru vardır değilmi?
340 km yol yapmışım 30 tl'lik yakıt almışım,crosta eminimki bu rakam bunun bir kat üzerinde olurdu
-
Hocam ince ruhlusunuz elinize sağlık
-
Süper gezi yapmıssın gene hocam objektif açıları cok iyi yakalıyorsun
-
gene döktürmüşsün kardeş,güzel fotolarda çekmişsin ellerine sağlık.
motorun cc değil,motorcunun cc önemlidir söylemimizi birkez daha
isbat etmişsin maşallah.
bu arada foto makinanın markası nedir acaba.
-
Honda hayat onda gibi olmuş bu hocam. Fotoğraflar çok güzel eline sağlık.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
hocam elınıze saglık. guzel bır gezı daha asker zap etmış demekkı oraları... yasssak kardeşim...
-
Tebrik ederim dostum. Çok keyifli, harika bir gezi yapmışsın. Sayende bizim de gözümüz gönlümüz açıldı. Küçük kaza için geçmiş olsun. Nazar boncuğun olmuş.
-
gezin ve resimler çok güzel ama gezdiğin yerler muhteşem...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Fotoğraflar ve gidilen yerler çok güzel elinize tekerinize sağlık
-
Dostum öncelikle çok çok geçmiş olsun. Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş ve fotoğraflarda çok güzel. İnsanı yoldan çıkaracak cinsten
-
Emeğinize sağlık,
paylaşım için teşekkür ederim.
-
Paylaşım içim teşekkürler.Fotoğrafları çok beğendim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)