van civarı gezilerimin devamı 2
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çay demleseydin iyiymiş tepede
-
Perfect!
-
Paylaşım için teşekkürler. yakın zamanda Van tarafına gelme planım var. Merak ettim Tatvan dan Van'a feribot geçişi var mı?
-
adm12 adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler. yakın zamanda Van tarafına gelme planım var. Merak ettim Tatvan dan Van'a feribot geçişi var mı?
beklerim feribot var fakat okadar süre o eziyeti çekeceğine gölün tamamını aynı sürede dolanırsın hiç gerek yok motorla kıyıdan kıyıdan gelsen daha iyi helede kuşkunkıran geçidini tünel kullanmadan eski yoldan gelirsen bol virajlı daha bi keyif alırsın bence geleceğin vakit haber verirsen tatvanda karşılarım seni nemrut kraterine çıkarız çok erken vakit çıkarsan vanda göreceğin yerlerin sayısını arttırmış olursun
-
hakan_czy adlı üyeden alıntı
beklerim feribot var fakat okadar süre o eziyeti çekeceğine gölün tamamını aynı sürede dolanırsın hiç gerek yok motorla kıyıdan kıyıdan gelsen daha iyi helede kuşkunkıran geçidini tünel kullanmadan eski yoldan gelirsen bol virajlı daha bi keyif alırsın bence geleceğin vakit haber verirsen tatvanda karşılarım seni nemrut kraterine çıkarız çok erken vakit çıkarsan vanda göreceğin yerlerin sayısını arttırmış olursun
muradiye tarafı da güzeldir
şelalesi ve seytan köprüsü denilen köprü.
yolunuz düşerse ugrayın derim
-
Güzel kareler açıklamalarda güzel olmuş paylaşım için teşekkürler.
-
süper gezi, zirveyi merak ediyorum, gezinizi bekliyorum, tam benlik yerler ya
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
süper gezi, zirveyi merak ediyorum, gezinizi bekliyorum, tam benlik yerler ya
zirveyi kendinde görebilirsin 19 mayıs tatil 3gün rizede çok uzak deil gelirsen birlikte çıkarız beklerim.
-
hakan_czy adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. Geleceğim zaman sizi haberdar ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)