[İzmir] Gaziemir- Menderes-Efemçukuru Deneme Keşfi
-
Reklamlar
-
güzel gezi ve resimler emeğine sağlık
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzel gezi olmuş ellerine sağlık.
Fotoların devamı gelecekmi? (henüz siyanürlü altın meselesine parmak basılmamışta)
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
Akira, Sadece Efemçukuru'nun doğal güzelliklerini göstermekti amacım. Altınla ilgili bir resim yok..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Haa
Desene kroscu ruhumu tatmine gittim, siyanür falan bahane
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
şşşşşşşşşşşşşşşşşşttt!
-
Elinize sağlık güzel olmuş gezi yazınız.
-
kanka naaptın sen ya hızına erişilmiyor 10 günde bir motor değiştiriyosun şimdi de kros almışsın dağ bayır geziyosun bir dahakinden allah korusun planın ne???
iyi gezmiş ve zevk almışsın belli motoruna sağlık yakın zamanda görüşmek üzere
-
Valla tebrik ederim. Ne diyim gezi budur işte. Tebrikler...
-
özgür gezini ve fotolarını bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler, fotolar harika şans seninle olsun yolun açık olsun.
-
Cok harika resimler, eline saglik tabii motoruna da. Ne mali motorun. Yamahaya benziyor. Memnunmusun? Uzun yola iyi gidiyormu..
[COLOR="Red"][SIZE="1"]Ne Mutlu Turkum Diyene[/SIZE][/COLOR]
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
kanka naaptın sen ya şimdi de kros almışsın dağ bayır geziyosun bir dahakinden allah korusun planın ne???
Ne yapayım sizden bir iş çıkacağı yok. Kendi işini kendin yap ensen kalın olsun hesabı artık kendi gezilerimi kendim yapıyorum.
Yol yaptım, viraj yaptım diyorum kanka, daha ne isterim?
1150gs, motorum çin malı ama şimdilik bir sorunum yok. Çok uzun yola da çıkmadım henüz.
-
Derin,yeni motorun hayırlı olsun arkadaşım.Artık bi tur resim çektirmek için verirsin Ayrıca şu Efemçukuru ne güzel yermiş..bizleride götür bir başka sefer..paylaşımların için teşekkürler..toplantıya bekleniyorsun..
-
aakreeep adlı üyeden alıntı
Derin,yeni motorun hayırlı olsun arkadaşım.Artık bi tur resim çektirmek için verirsin
Ben vermesine veririm de, boy konusu biraz sorun olabilir
-
güzel olmuş ellerine motoruna sağlık
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Sevgili Derin, Çok güzel yol yapmışsın, fotolar desen, motor desen kalite,
hepsi mükemmel eline sağlık.
Bir günde grubun önüne düş te altın konusuna biz değinelim. Siyanürsüz altın nasıl çıkarılıyormuş gösterelim. Bakarsın cepler dolu döneriz geriye
Şu gölet te harikaymış balık var mı orda? Foça kampına giderken aldığım olta takımı hala su yüzü görmedi de....
-
okram adlı üyeden alıntı
Şu gölet te harikaymış balık var mı orda? Foça kampına giderken aldığım olta takımı hala su yüzü görmedi de....
O gölette balık tutan görmedim. Ben sana arayıp tarayıp balıklı bir göl bulurum, korkma
-
derin helal olsun iyi gezmişsin,böyle resimleri görünce benim de endurocu damarım pıtır pıtır atıyor,belki önümüzdeki kışa bende alırım bi çinli enduro,ayrıca güzergahı iyi biliyorum,o yollardan pek çok kez geçtik egeriders gezilerinde,güzel seçim yapmışsın,dilerim bir gün birlikte gezeriz
-
Moderatör (forrap)
Motorun hakkını vermişsin,tebrikler...Fotolar için teşekkürler
-
GÜzel Gezİ OlmuŞ Devami Olur İyİŞallah Resİmler Çok GÜzel
Tebrİkler.......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler