Sabahki 1.5 saatlik yağmur bizi ıslatmaya yetti ama balıkçılarda hava açıp güneş ufaktan kendini göstermeye başlayınca neşeler yerine geldi )
Bu sabah eskihisardan çıktıktan sonraki durum,yalovada 40 kişi olduk kanımca baya kalabalıktı,Arkadaşların hepsi birbirinden değerli gerçekten 10 numara 5 yıldız insanlar... Hepsiyle tanıştığıma bir kez daha memnun oldum
Birazdan termalde ayakkabı ve çorapları kuruturken çekilen fotoları da koyucaz
Millet bi dinlensin kendine gelsin hele ) Herkes benim gibi termalin sıcak sularına atmadı kendini )))
birlikte olunca yağmur çamur kar bile zevkli gelir insana...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hava açtı sonradan ama sabah iyi yağıyor du yemedi valla bidahakine geliriz artik
www.erkakurye.com
Sen bizi gördün mü derenin içindeyken,biz ayakkabı çorabı çıkardık sıcak su taşıyan boruya dizdik,onlar kururken biz ateş gibi suya soktuk ayakları 1 saat 5 dk gibi geldi o derece,yüzümüze kan geldi be terledik bile
Yağmur çoktaan bitmiş millet kendini sahile atmış mangal yapıyordu
Güzel gezi olmuş.Bu sene yuvacık olacak mı bir bilgi var mı ?
200e yakın fotodan eledim eledim bu kadar kaldı,iyi seyirler.
Güzel bir ağaç,its just wood
selfieeee!
Akşam marinadan dönüşte,gebze civarları E-5
Tepeden çekim vol.1
Bak sana dediydim süper foto oldu diye abi
Tepeden çekim vol.2
vol.3
Geçtiğimiz yolları kıskansın istedim insanlar,bu geziye değer mi değmez mi anlasınlar ;)
Mesh'in plakayı aldım kenara,ne olur ne olmaz
Değerli Ali abi ve Eşi
Bu fotoğraf niyeyse hoşuma gitti paylaşmak istedim
Ls2 alsın bunu reklama kosun.
KADIKÖY? WTF !?
Yol güzel değil mi ?
Tabeladaki heryere gitmek istiyor insan,böyle motorun kafayı salıcan hangisine götürürse misali.
Buda gidişte feribot selfie :p
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)