Diyarbakır-Mardin-Batman Gezisi 1100km
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok güzel gezi olmuş gerçekten, 6 yıl önce ben de Mardin'e gitmiştim.O ovayı izlediğin yeri görmek çok duygulandırdı beni Senin gibi ben de buralara motorla geleceğim demiştim ama hala gidemedik....
-
İnşallah nasip olur gidersiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
Yazılarda bazı yazım hataları var yayınladıktan sonra düzeltemedim. kusura bakmayın.
-
vaşşşşşşşş, acayip imrendim ya tam gitmek istediğim yerler, fotoğrafların güzelliğiyle de bunu çok iyi aktarmışsınız, fotoğrafların en boy oranı sanırım altın orana yakın, harika duruyor, o ciğerlere de bittim zaten , ah, ah
Sonuç: helal olsun, tebrik ve teşekkür ederim
-
ben teşekkür ederim.fotoğrafları 800-600 boyutuna düşürdüm. Eğer gezi planınız varsa bu gölgeyi gezmek için en iyi zamanlar.
-
adm12 adlı üyeden alıntı
ben teşekkür ederim.fotoğrafları 800-600 boyutuna düşürdüm. Eğer gezi planınız varsa bu gölgeyi gezmek için en iyi zamanlar.
bu oran 800x600 değil,küçültme esnesında fotoğraflarınızın orjinal ebatı aynı oranlarda küçültülür, yani fotoğraflarınızın en boy oranını koruyarak 800x600 e en yakın veriler elde edilir, sanırım 16:9 formatında çektiniz fotoları. gezi planımız var ama motorla olmaz sanırım, arabayla olacak büyük bi ihtimal ama yakın zamanda zor, tekrar teşekkürler
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
motoru iyi oldumu adam gezecek yeri bulurmuş, çok güzel kareler yakalamışsın tebrikler,fotoları çok beğendim ,gezini de çok beğendim oralarada yaz gelmeye başlamış ,sonuç olarak 10 numara bir gezi,teşekkürler...
-
İzmir İl Temsilcisi
Gezi diye buna denir masallah cok guzel gezmissiniz elinize saglik emek harcayip bizimle paylastiginiz icin
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
bu oran 800x600 değil,küçültme esnesında fotoğraflarınızın orjinal ebatı aynı oranlarda küçültülür, yani fotoğraflarınızın en boy oranını koruyarak 800x600 e en yakın veriler elde edilir, sanırım 16:9 formatında çektiniz fotoları. gezi planımız var ama motorla olmaz sanırım, arabayla olacak büyük bi ihtimal ama yakın zamanda zor, tekrar teşekkürler
Evet fotoğrafları 16:9 formatın da çektim.Genelde bu formatı tercih ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
mesut hoca adlı üyeden alıntı
motoru iyi oldumu adam gezecek yeri bulurmuş, çok güzel kareler yakalamışsın tebrikler,fotoları çok beğendim ,gezini de çok beğendim oralarada yaz gelmeye başlamış ,sonuç olarak 10 numara bir gezi,teşekkürler...
Teşekkür ederim hocam. Güneydoğuyu gezmek için en iyi zaman nisan-mayıs Doğu Anadolu için ise mayıs-haziran bu aylarda harika oluyor buralar.
-
Güzel gezi eline sağlık, Makinanın markası nedir foto kalitesi çok iyi...
-
motokovic adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. Makinenin markası Olympus Epl3 a
-
müthiş bir gezi olmuş elinize sağlık
memleketin her tarafı ayrı bir hazine
-
resimlere bayıldım... hemide çok güzel anlatım olunca 2 si bir arada süper olmuş...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
motokovic adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. Makinenin markası Olympus Epl3
-
Altında ybr sırtında güneş sağ manzara sol manzara....hayat gezince güzel
-
Bugüne kadar okuduğum en iyi anlatılmış, içten içe "keşke ben de olsaydım" dediğim gezi . Genelde gezilerime tek çıkarım, ama odaklandığınız şeyler o kadar güzel ki gezi arkadaşım olmanızı isterdim Öğrenci kelimesini görünce eğitimci olduğunuzu tahmin ettiğim için hiç şaşırmadım.
Kullandığınız 2014 model YBR sanırım. Fotoğraflarda çok güzel çıkmış. Bir sonraki motorum olur inş
-
Çok güzel bir gezi olmuş gerçekten,ayağına sağlık..Sana katılamamak,çok üzdü beni kardeşim.İmkanım olsaydı işi gücü bırakır gelirdim ama bizde emir kuluyuz.İnşallah senle,daha çok gezeriz kardeşim..Kazasız belasız,nice güzel geziler dilerim..
-
Sokolllu adlı üyeden alıntı
Bugüne kadar okuduğum en iyi anlatılmış, içten içe "keşke ben de olsaydım" dediğim gezi . Genelde gezilerime tek çıkarım, ama odaklandığınız şeyler o kadar güzel ki gezi arkadaşım olmanızı isterdim
Öğrenci kelimesini görünce eğitimci olduğunuzu tahmin ettiğim için hiç şaşırmadım.
Kullandığınız 2014 model YBR sanırım. Fotoğraflarda çok güzel çıkmış. Bir sonraki motorum olur inş
Kardeşim içten yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet Coğrafya öğretmeniyim. Bir doğa hastasıyım. Motosikletim 2012 model. 2013 te aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
suato21 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş gerçekten,ayağına sağlık..Sana katılamamak,çok üzdü beni kardeşim.İmkanım olsaydı işi gücü bırakır gelirdim ama bizde emir kuluyuz.İnşallah senle,daha çok gezeriz kardeşim..Kazasız belasız,nice güzel geziler dilerim..
Teşekkür ederim.Canınız sağ olsun nasipte varsa görüşür beraber gezeriz.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şahane olmuş,tekerinize sağlık.
-
Süper gezi ciğer şehir fotolar harika.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)