Diyarbakır-Mardin-Batman Gezisi 1100km
Reklamlar
-
sizi sadece tebrik ediyorum gezi süper olmuş 125cc klasmanında bir motosiklet ile 1100 km gezmeye çıkmak cidden cesaret gerektiren birşey. ben fazer 600 ile ankara eskişehir ( 240 km ) gitmeye bile dayanamıyordum =) ama geziniz ve resimleriniz süper olmuş.
Reklamlar
-
Süper bir gezi olmuş.
Elinize,ayağınıza sağlık.
-
güzel gezi elinize sağlık van a geleceğiniz zaman önceden haber verirseniz size seve seve eşlik ederim.
-
hakan_czy adlı üyeden alıntı
güzel gezi elinize sağlık van a geleceğiniz zaman önceden haber verirseniz size seve seve eşlik ederim.
teşekkür ederim. mayıs sonu haziran başı gibi planlıyorum kesinleşince sizi haberdar ederim çok sağolun.
-
Harika bir gezi tebrikler...
-
Çok güzel gezi yapmışsınız. Fotoğraflar ve bilgilendirmeler de çok iyi. Tebrik eder, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
-
Keyifle ve imrenerek okudum ve baktım resimlere...bir de Maşallah diyerek..
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
Hep merak ettiğim yerler. İnşallah birgün tee çanakkale'den oraları gezmeye gidebilirim
-
enxdesign adlı üyeden alıntı
Hep merak ettiğim yerler. İnşallah birgün tee çanakkale'den oraları gezmeye gidebilirim
Fırsat bulursanız muhakkak gezin buraları. özellikle mayıs- haziran aylarında
-
adm12 adlı üyeden alıntı
Fırsat bulursanız muhakkak gezin buraları. özellikle mayıs- haziran aylarında
Aynen dediğiniz gibi çok sıcaklar başlamadan oraları gezmek lazım.
-
Hocam harikasınız, Birgün İstanbuldan motorla çıkıp gelsem oralara....
-
MuhendisBey adlı üyeden alıntı
Hocam harikasınız, Birgün İstanbuldan motorla çıkıp gelsem oralara....
Güzel bir macera olur ve hiç unutmazsınız.
-
Çok güzel bi gezi olmuş , gerçekten mükemmel ötesi yerler ,tarih doğa iç içe . Bizlerle paylaştığınız için teşekürler
-
Güzel fotoğraflar elinize sağlık
-
Güzel bir gezi ve anlatım olmuş eline emeğine sağlık.
-
Çok güzel kareler tebrikler.
-
Helal olsun genç dostum, motosiklet sevdasının motor markası ve CC ölçüsüyle değil, yürekle olduğunu en baba haliyle ispat etmişsin. Yolun açık olsun, daha uzun soluklu ve bol fotolu gezilerinin devamını dilerim. Kameran çok güzel, onu destekleyecek bir de foto sehpası (tripot) alırsan, daha panoramik ve kaliteli fotolar çekebilirsin. Tek başına gezmen, bu kadar içerikli ve güzel bir tur yapmana vesile olmuş. Yürekten kutluyorum...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
-
güzel bir gezi doğa, tarih, macera tebrik ederim. devamını dilerim.önceki kocaeli macerasınıda(1322 km) tesadüf daha önce okumuştum.bu olsa gerek
http://gezginmoto.blogspot.com.tr/20...mlik-gezi.html
-
Tekerinize emeğinize sağlık.. Tarlanın sürümüne takıldı aklım, nasıl bi hata olabilirki tarla sürerken hocam aydınlatırsan beni sevinirim
-
Dostum çok güzel bir gezi. İmrendim doğrusu. Bende oraları seneye gezmeyi planlıyorum. Bakalım kısmet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)