Güzel yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkürler
Gökhan0679, motor KLE 500
Güzel yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkürler
Gökhan0679, motor KLE 500
Çamlıhemşin taraflarını ayağımıza getirdiğin için teşekkür ederiz. Gezdikçe foto yükle lütfen. Takip ediyoruz...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
çok güzel gezi olmuş tebrik ederim. diziyi çok yakından takip ddiyoruz eşimle. ve oralara gitmek için sabırsızlanıyoruz. Özellikle motorla gezmek çok güzel olmuştur sizin için tahmin edebiliyorum..
Bazı geziler vardır adam türkiyeyi dolaşır bakmak daha içimden gelmez, bazı adamlar da (senin gibi) yan mahalleye gitse severek izlerim
Fotoğraflar ve doğa çok güzel, kawa da Maşallah
www.2tekergunlukleri.com
Hasanrs, sürekli yaptığım iş zaten, bol gezi , bol foto , teşekkürler
Garip, evet, motosikletle ve eşimle orları gezmek bize çok keyif verdi, teşekkürler
ytczm, teşekkürler, teveccühünüz
Çok güzel bir gezi yapıp çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
çok güzel yazılar paylaşıyorsunuz
şehir içinde o cafeden bu cafeye
o mekandan bu mekana gezmektense
keşke izmirde de bu şekilde motosiklete binecek ekip olsa =)
gezilerin ve resimlerin devamını beklıyoruz =)
merhaba arkadaşım güzel gezi olmuş fakat size bir sorum var .Eşime bende VENOM mont düünüyordum biri esşinizin üzerindekinden diğeride yine venom 2 katlı olanından.. Bayan montu olarak kullanıcı yorumu alabilirmiyim? izmirde yazın uzun yolda çok mu kalın ??
ya bu http://www.feyizoglu.com/Dynamic-Bayan-Montu-iki-Katli_47339.html#0
yad a bunu hangisini önerirsinhttp://www.feyizoglu.com/Tourex-Bayan-Montu_47566.html#0
Ege Dis Hek Fak
Çok güzel gezi tebrikler...
Ya kardeşim tekerine taş değmesinde ben gıcık oluyorum senin gezi raporlarına
Şaka bir yana zaten Cennet bir memlekette yaşıyorsun gelip gezmeyi dolaşmayı çok istiyorum sen buradan bir şeyler yayınladıkça da gaza geliyorum iyice ancak 2,5 yaşındaki kızımı bırakıp bir yere çıkamadığımızdan o kadar uzun soluklu geziler şimdilik bekliyor.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
harika gezi ve paylaşım olmuş...gözümde tüttü karadeniz bi anda kazasız nice keyifli sürüşler ve geziler...
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Herkese ayrı ayrı teşekkürler
gdm, henüz yazın test etme imkanımız olmadı, eşimdeki 3 katlı mont, su geçirmiyor, hava geçirmiyor, havalandırma kanalları var ama yazın ne kadar kafi gelir bilmiyorum, bende de normalde venom var, yazın içliğini çıkarıyorum, altına da çok ince bir tişört, uzun kollu olursa montta terleme yapmıyor.
sadık1453, istanbulda da çok güzel yerler var sanırım kuzey taraflarında, burayı tutmaz ama idare etmek lazım, umarım çocuğunuz büyüyünce buralara gezme fırsatınız olur
Güzel Paylaşımlarınız için teşekkürler...
Güzel yerler gezmişsiniz,sizin oranın bitki örtüsü gerçekten çok güzel,adım adım gezmek lazım
Daha nice gezilere
Yok kardeşim yok İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Diğer tarafta, Tekirdağ, Çorlu, Kırklareli, Edirne, ve Hatta Çanakkale, Balıkesir. Tüm bunları günü birlik gidip gelsem de Karadeniz' in tadını henüz alamadım. Dur bakalım hayırlısı elbet gün gelir oraları bizde dünya gözü ile görürüz İNŞALLAH.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Bende poz vermek isterdim,bu güzel yerde...
inşallah bakalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)