İzmir MT Harley Davidson Test sürüşü
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Reklamlar
-
IMG_3808 by Cemal Mukiyen, on Flickr
keyifli bir gündü herkese teşekkürler.
Flickr
http://www.flickr.com/photos/109845783@N04/
..kanlı resimler ressamı..
-
Valla çok güzel bir organizasyon oldu.
Çok eğlendik,çok güldük güzel vakit geçirdik
Herkese çok çok teşekkürler
-
Çok güzel bir gündü herkese teşekkürler... Yağmurda harley keyfi bir başka oldu...
-
Telefonda onay verdiler ehliyet icin. 200 km yol gittik. Olmaz dediler. Sacmalik
-
iki senedir bu olayı kaçırıyorum chopper ci olacağız göyaaa
-
Tebrikler başkan ve İzmir MT ;)
-
İzmir İl Temsilcisi
drumstar adlı üyeden alıntı
Telefonda onay verdiler ehliyet icin. 200 km yol gittik. Olmaz dediler. Sacmalik
Böyle bir durum aynen saçmalık telefonda verdikleri bilgilerle yüz yüze görüştügünüzde başka konulardada anlaşmazlıklar olabiliyor.
Ehliyet için 2 yıl olması şart 1 gün bile dolmassa sigorta karşılamıyor ve kayıt almıyor.
Bu sebebten ötürü yakınan üyelerimizde oldu .
-
Çok güzel bir etkinlik olmuş abi.Bu arada kırmızı harley bayağı yakışmış..
-
İzmir İl Temsilcisi
suato21 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir etkinlik olmuş abi.Bu arada kırmızı harley bayağı yakışmış..
Hocam sağolun teşekkür ederiz
-
çok güzel etkinlik kıskandım
-
FOTOĞRAF SANATINDAN ANLAYAN ARKADAŞLARIN ARAMIZDA OLMASI BİZLER İÇİN BÜYÜK ŞANS YOKSA BU GÜZEL ETKİNLİKLERİ VE GENÇLİK RESİMLERİMİZİ NASIL İLERİ YILLARA TAŞIYABİLİRDİK. TEŞEKKÜRLER .....
-
ERTOBİ adlı üyeden alıntı
FOTOĞRAF SANATINDAN ANLAYAN ARKADAŞLARIN ARAMIZDA OLMASI BİZLER İÇİN BÜYÜK ŞANS YOKSA BU GÜZEL ETKİNLİKLERİ VE GENÇLİK RESİMLERİMİZİ
NASIL İLERİ YILLARA TAŞIYABİLİRDİK. TEŞEKKÜRLER .....
Aynen abi fotoğraf işinden anlayan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkürler. Güzel etkinlikti devamını getiririz inşallah seneye bidaha
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
Organizasyon çok güzel. İyi eğlenmişsiniz.
Ama Harley'ler için söylenen sözleri doğruluyor son yazdıkların
"Sonuç olarak motorlar çok agır ve çok titrek.Gidonlar agır motorlar agır hiç chopper sürmeyen için oldukça zor oldugunu düşünüyorum.
kesinlikle başlangıç modeli olmamalı."
Kim ne derse desin Amerikalılar motosiklet yapmayı beceremiyorlar. Harley dışında bilinen bir tane bile markaları yok.O da sırf imaj. Buell diye bir marka vardı o da iflas etti. Geri kalanların hepsi custom motor yapan küçük atölyeler.
-
İzmir İl Temsilcisi
MD.Murat adlı üyeden alıntı
çok güzel etkinlik kıskandım
Dostum uzun zamandir yoksun bekliyoruz
-
-
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Organizasyon çok güzel. İyi eğlenmişsiniz.
Ama Harley'ler için söylenen sözleri doğruluyor son yazdıkların
"Sonuç olarak motorlar çok agır ve çok titrek.Gidonlar agır motorlar agır hiç chopper sürmeyen için oldukça zor oldugunu düşünüyorum.
kesinlikle başlangıç modeli olmamalı."
Kim ne derse desin Amerikalılar motosiklet yapmayı beceremiyorlar. Harley dışında bilinen bir tane bile markaları yok.O da sırf imaj. Buell diye bir marka vardı o da iflas etti. Geri kalanların hepsi custom motor yapan küçük atölyeler.
aynen sana katılıyorum hocam harley eğer türk malı olsaydı inan hiç binen olmazdı :D sadece imaj başka bir şey değil...
-
İzmir İl Temsilcisi
MD.Murat adlı üyeden alıntı
sağolasın
bir aydır aşırı yoğunum sınavlar falan işte.fırsat bulduğum ilk etkinliğe katılacağım
yalnız watsap grubunda değilim ben ona nasıl eklersiniz?
Birdaki toplantıda yada etkinlikte halledelim hocam bekliyorum
-
hocam, yıkılamayan bir imaj var ve bu boş değil
1 Mustang (amerikan rüyası)
2 Harley-Davidson
bu 2 markanın imajını adını sanını; yakıtsız uçan araba/motor yapsan yıkamazsın ve hatırı sayılır şekilde satılır.
Harley Türkiye'de yapılsaydı satılmazdı. çok yanlış. biz motor yapamıyoruz bırakın harleyi.. Harley yapalımda Satılmasın be.
tuhaf bir ironi ama, bu 2 marka üzerine yazılmış şarkılar var.
hmmm honda için şarkı var mı? yada yamaha :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)