jawwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a...............
jawwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a...............
bu motor bugun bodrumdamıdı ?
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
tırın tın tın tın tın tın çocuklugumun motoru dedemde vardı cok tepiyor ayagımı kırcak namussuz derdi sanırım ilkoldaydım dayımın ayagı yetişmedi yan yatmıstık toprakta eeyy gidi gahpa gençlik geldide geçiyo.. Bizleri eski günlere döndürdünüz emeginize saglık
Sizi tebrik ediyorum,yeniye herkes biner,marifet eskiyi yürütmektir.Sizi ve motosikletinizi tekrar yollarda görmekten mutluluk duyarım.İzmir torbalıdan geçerseniz beklerim.
çok teşekkur ederim efenim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
Hayır hocam ayın 7.sınde Fethıyede kapalı garajıma koydum İhtiyar garajda yani Fethiye'de
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
Hocam kusura bakma acemilik. Tekrar duzelteyim derken yine beceremedım bu seferde düzenleme butonum bloke oldu :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
Teşekkürler abicim Fethiye'ye geri döndüğümde kafamda bir İzmir planı vardı
Hey yavrum Hırçın İhtiyar Helal olsuun
Yesyeni gıcır gıcır istediğin gibi bi makina almak nasib olurda bunu da yormazsın daha fazla inşaAllah
Tebrik ediyorum güzel paylaşım
Flight Mode !
Samsunda mı yaşıyorsunuz? Bu haftasonu benim 71 model jawam geliyor Samsuna.
Bence yola cikmamaliydin ortaligi kirletmen emisyon bakimidannn
buna hakkin yok...👎👎..bence sana ceza kesilmeli
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Hellas gene kendini belli ettin öyleyse her 2 zamanlı motosiklet kullananlara ceza kesilmeli öyleyse böyle
Agaclar da kesinolsun bitsin KI CHP YALOVA BELEDIYESI
YAPTI....
2014 model 2 zaman li motorlarin hepsi.satilmiyor bilginize
YAVRUM.....
Yaptığınız yorumlar yersiz ve komik. Ülkemizi ve Dünyayı o kadar kirleten fabrikalar, belediyeler varken Jawa'nın egzoz dumanına takılmanız komik olmuş. Kaldı ki en az duman atan yağı kullanmaya çalışıyorum. Oldukça da duyarlıyım bu konuda. Ki kaldı ki bu iş tamamen zevk meselesi. He yarın bir gün motorsikletlere egzoz emisyonu gelirse vergisi neyse veririz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
Doğma büyüme Samsunluyum ama Fethiye'de öğrenim görüyorum. Bir sıkıntın takıldığın nokta olursa yardım edebilirim. Samsun'a gelincede beraber bakarız
hellas bence sacmalamissiniz her motorlu tasit dogayi kirletir elektrikli haric sizin motorunuz mesela euro 3 normlarina sahip muhtemelen kesin bilmiyorum bu demek oluyorki sizde motorunuzla gezerken dogayi kirletiyorsunuz o zaman motorla gezmeyin ? yada euro 6 normlarina sahip motor alin tabi varsa
Maşallah çoğu gençlere taş çıkartır o jawa
acaba hangi üniversitede hemşirelik okuyosunuz?bu arada geziniz için geçde olsa tebrik ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
bu arada birader napcan sen 250 cc javanın saldığını. önce 10 numara yağ kullananlara laf et.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)