Abantın eşsiz güzelliği :))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Elinize sağlık
Çok güzel bir gezi olmuş.
-
teşekkürler
Alırsan HONDA pantolonda gider donda :D
-
Çok güzel bir gezi olmuş,eline ayağına sağlık kardeşim..Gezmiş kadar olduk,kazasız belasız nice güzel geziler dilerim..
-
emegınıze saglık guzel gezı paylasımlarınız ıcın tesekkurlur dag havası bı baska
-
suato21 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş,eline ayağına sağlık kardeşim..Gezmiş kadar olduk,kazasız belasız nice güzel geziler dilerim..
Teşekkür ederim
-
Çok güzel tek gezmesi daha eğlenceli olmalı,bu arada asfaltlarda ne kadar kaliteli
-
çok güzel bir gezi ve fotoğraflar olmuş helal olsun
-
soycan adlı üyeden alıntı
emegınıze saglık guzel gezı paylasımlarınız ıcın tesekkurlur dag havası bı baska
Olmaz olurmu kekik kokusuyla bir başka güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Baraza adlı üyeden alıntı
Çok güzel tek gezmesi daha eğlenceli olmalı,bu arada asfaltlarda ne kadar kaliteli
O konuya hiç girmesek resimde goruldüğü gibi her şey ortada :D o yüzden bu tür bir motor kullaniyorum zaten :D
-
Çok güzel gezi tebrikler...
-
süper gezi resimler için teşekkürler..
-
tuncay kardeş güzel gezmişsin tebrikler.yav bu mudurnu tarafından abant yolu hala yapılmadımı,yoksa bu başka yolmu?.
-
COMTAN adlı üyeden alıntı
tuncay kardeş güzel gezmişsin tebrikler.yav bu mudurnu tarafından abant yolu hala yapılmadımı,yoksa bu başka yolmu?.
Bu yol ya ama daha yapilmadi abi yol iyice ezilsin otursun diye bekleniyor herhalde
-
kroscu14 adlı üyeden alıntı
Bu yol ya ama daha yapilmadi abi yol iyice ezilsin otursun diye bekleniyor herhalde
neyse bu senede toz toprak yutacağız anlaşılan.bakalım müsait bir zaman(cumartesi) mudurnu pazarına gelmeyi düşünüyorum gelirsem haber ederim.
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
oralarda dolaşmak çok zevkli olmalı kardeş güzel gezi valla bizdemi kros alsak napsak
hayatı motor yapmışım biniyormuşum...
-
Çok güzel gezmişsiniz. Ben hep tek başına dağ bayır dolaşan bir motorcunun allah korusun oralarda motoru arızalansa ne yapacağını
düşünürüm bu fotoğraflara bakınca yine bunu düşünmedim değil.
-
scooboy adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezmişsiniz. Ben hep tek başına dağ bayır dolaşan bir motorcunun allah korusun oralarda motoru arızalansa ne yapacağını
düşünürüm bu fotoğraflara bakınca yine bunu düşünmedim değil.
Benimde aklıma gelmedi değil bu konu Bismillah diyip yola çıkıyoruz işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
COMTAN adlı üyeden alıntı
neyse bu senede toz toprak yutacağız anlaşılan.bakalım müsait bir zaman(cumartesi) mudurnu pazarına gelmeyi düşünüyorum gelirsem haber ederim.
aynen toz toprak yutuluyor bol bol tamamdır abi haberim olsun
-
emeğine sağlık dostum
keyifli bir gezi olmuş
-
Çok güzel bir gezi olmuş ben de mi cros alsam ne teşekkürler dostum,kazasız belasız sürüşler.
-
Çok güzel bir gezi olmuş.
Elinize,tekerinize sağlık.
Manzaralar da çok harika doğrusu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)