Ani Harabeleri, Doğubayazıt, İshak Paşa Sarayı
Reklamlar
-
Geçen yıl gerçekleştirmiş olduğum ve yeni düzenleyerek rapor haline dönüştürdüğüm, Kars-Iğdır-Ağrı'da geçirdiğim hafta sonumu izleyebileceğiniz bir rapor.
Bir çok forum olduğu için ve hepsine ayrı ayrı yayınlamak ciddi bir zaman aldığı için bundan sonra gezilerimi www.2tekergunlukleri.com 'dan yayınlayacağım. İlgilenen tüm dostlara selamlar.
Ani Harabeleri, Doğubayazıt, İshak Paşa Sarayı Gezisi
Reklamlar
-
Kardeşim siteni inceledim gezilerini ve fotoğraflarını çok beğendim. Motosikletini merak ettim biraz bilgi verebilir misin. Gezilerinde beklentilerini karşılıyor mu? artı ve eksileri nelerdir.
-
valla cok kıskandım en kısa sürede bende bi gezi yapmak istiyorum çok hoş olmuş keyif aldım tşkler
-
Çok güzel bir kültür turu olmuş tebrikler
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Çok güzel gezi tebrikler...
-
-
Güzel gezi olmuş. Kuba Str250 den bahsedermisin biraz da?
-
-
Sizi en derin sevgi ve saygıyla selamlıyorum.Helali hoş olsun bravo vallahi bu yaşta bu denli profesyonellik alkışa şayansınız.
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Sizi en derin sevgi ve saygıyla selamlıyorum.Helali hoş olsun bravo vallahi bu yaşta bu denli profesyonellik alkışa şayansınız.
Teşekkürler, sağ olun
-
fotoğraflar dehşet. kullandığınız ekipmanları merak ettim. makine Lensler vs.
-
ayhanakbuga adlı üyeden alıntı
fotoğraflar dehşet. kullandığınız ekipmanları merak ettim. makine Lensler vs.
Bu gezide Canon 6D, 19-35, 16 FishEye, 70-200, 24-105 kullandım.
-
mükemmel gezi olmuş seçili coğrafya çok güzel fotolar çok kaliteli 10 numara gezi olmuş bence önemli olan motor değil üstündeki adamdır gs 1150 ADV alıp sahile çay içmeye giden endurocularla dolu memleket buda onlar bu iş nedir cevap olsun tekrar tebrikler
-
Doğrudur Hasan hocam,teşekkürler bizim ruhumuz enduro
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)