SEMTİN HAYLAZ I ... !!! '' tekteker ramço ''
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş, kafa dağıtmışsın
Yalnız gezmenin de tadı başka oluyor yani
Bende gideyim inşallah eve bir kaç güne eve düşeceğim yollara
bir ara korktum yaw... yer yer telefon bile çekmiyordu....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Süper yerler motorun birde enduro olsaydı tam o yollar icin cok iyi olurdu
-
tekerine sağlık.. kafa dağıtmak için güzel rota olmuş
-
onr ayaztuna adlı üyeden alıntı
Süper yerler motorun birde enduro olsaydı tam o yollar icin cok iyi olurdu
evet ama bu motordada zevk almasını bildim... zaten seneye enduro olacak büyük ihtimal...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
MT MESUT adlı üyeden alıntı
tekerine sağlık.. kafa dağıtmak için güzel rota olmuş
kesinlikle herkese tavsiye ederim....
ben servis e çıkıyorum.... yine istanbul trafiği ve tuzla maslak yine yardırış... 15,00 hareket... cevaplar akşam 22 den sonra...
-
adaşım çok iyi gezi olmuş be.. harbi imrendim şimdi. motorun da çok fıyakalı.
özellikle aşağıdaki resim çok kalite
-
Güzel olmuş.Feyz verdin Haftasonu normalde uyurum ama yarın erkenden yola çıkayım ben de.
-
çok süper fotolar , çok güzel ve kaliteli bir gezi paylaşımı,anlatım iyi, makinanda iyi, eee geriye daha nekaldıki sen her şeyin 10 numarasını yapmışsın,emeğine sağlık ,teşekkürler...-HAYAT GEZİNCE GÜZEL-!!!!!
-
Gezi de motor da güzel ancak; ayakkabı ve kot berbat...
-
GUZEL BİR GEZİ TEBRİK EDERİM
-
Çok güzel gezi tebrikler...
-
Çok haşin çıkmışım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Garip adlı üyeden alıntı
acemice çekilen güzel bir foto olmuş adaş....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Güzel gezi olmuş abi.Eline,ayağına sağlık..
-
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş.Feyz verdin
Haftasonu normalde uyurum ama yarın erkenden yola çıkayım ben de.
hiç vakit kaybetme.... hemen yaarin çıkmalısın yola....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
mesut hoca adlı üyeden alıntı
çok süper fotolar , çok güzel ve kaliteli bir gezi paylaşımı,anlatım iyi, makinanda iyi, eee geriye daha nekaldıki sen her şeyin 10 numarasını yapmışsın,emeğine sağlık ,teşekkürler...-HAYAT GEZİNCE GÜZEL-!!!!!
teşekkür ederim ....
-
abim süper olmuş fotolar harika... Buarada sen nasıl oldun iyice iyileştin mi.
-
sabiht adlı üyeden alıntı
Gezi de motor da güzel ancak; ayakkabı ve kot berbat...
kot da marka .. mavi paraya kıyıp aldım.... :p :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
GUZEL BİR GEZİ TEBRİK EDERİM
daha güzelleri yapıla bilir... ama ben her geziden zevk alıyorum... karda sürerken aldığım zevk paha biçilemez...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
arican adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi tebrikler...
teşekkür ederim.. sağolun....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
suato21 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş abi.Eline,ayağına sağlık..
hayat kısa zevk almaya bakmalıyız...
-
guzel gezı ramazan bende patlatıcam yakında uzun bır gezı eşimle kısmet olursa uzun derken cokta uzun olmaz tabı bı bursa da ıskender planım var
-
yasinim adlı üyeden alıntı
abim süper olmuş fotolar harika... Buarada sen nasıl oldun iyice iyileştin mi.
daha iyiyim şükür...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
ERROR88 adlı üyeden alıntı
guzel gezı ramazan bende patlatıcam yakında uzun bır gezı eşimle kısmet olursa uzun derken cokta uzun olmaz tabı bı bursa da ıskender planım var
ben yarin yalova ya gideceğim ..gezmek iyidir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
yalova yolcusuyum.... hazırlıkları yapıp çıkıyorum...
-
Tek teker mek teker vs duyunca len dedim apaçi izleyeceğiz herhalde; birde baktım hayallerimdeki gezilerden biri olmuş, gıpta ile baktım. Bileğine sağlık.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)