Maşallah tekerinize saglık.
İstanbulun beton yıgınlarından sonra bu tür yerler insana huzur verici olmalı.
Güzel gezmişsin aga,bende evi viaportun oraya taşıdım ballıcaya 10 dk da gidiyorum yolları süper yapmışlar.. Kurtdoğmuşa girmeden beriden sağa saptın değilmi? ordan göçbeyli tarafına gitmiş gibisin yollar yabancı gelmedi
siz istanbulun bi ucunda oturuyorsunuz hehhehe
evden çıkıyorum gişelerden giriyorum İstanbul 17 km yazıyor kopuyor gülmekten :D
aynen...... beton yığınlarından kurtulmak huzur verici...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
göçbeyli tarafından değil ama ormandan çıkınca göçbeyliye bağlayan yola çıkıyorsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
istanbul bir devlet diyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Valla yeni gördüm, çok güzel bir tur olmuş, sankim sanada bi cros gerek..
Motosiklet tutkunu özgür ruh bu olsa gerek tebrikler çok güzel bi gezi olmuş ,
insanın kendisini dinlediği derin düşüncelere daldığı bu anlar güzeldir candır
Enduro tadında keyifli bir gezi olmuş. Kullandığımız makineler ne olursa olsun hepimiz doğayı dağı bayırı seviyoruz. scooter-commuter-sport-cruiser
hepsiyle dağa bayıra tırmanıyoruz ve keyif alıyoruz. Bu gidişle herhalde enduroya geçeceğiz. paylaşım için teşekkürler.
Akşam tek tek cevap yazacağım. Teşekkür ediyorum yorumlar için
tam bir Enduro motoruna göre resimler
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Evet ege yeli enduro olsa daha iyi olurdu
İnsanın bilmediği yola yolcu olması kadar maceralı birşey yok. Güzel bir gezi olmuş...
Ramazan abi çağırmazsan böyle tek gezersin işte. Güzel gezi olmuş abi ;) Diğerinde beraber gezelim.
aynen paşam....
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
kaybolmak güzeldir.... :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------
ortam güzel olunca resimlerde güzel oluyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
kesinlikle katılıyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
ilk fırsatta gezeriz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Paylaşım için teşekkürler
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)