kayseri ,felahiye ,çandır,çayıralan,sızır,gemerek,sarıoğlan,kayseri rotalı gezim
Reklamlar
-
23 nisan 2014 de havanın da güzelliğinden faydalanarak yaptığım gezim. Bu siteyi yaklaşık 2 yıldır izliyorum bu benim ilk gezi raporum olacak. Gençlik yıllarımda Peugeot mobilet kullanmışlığım vardı, yıllarca hiç aklıma bile gelmedi motora binmek. 2 yıl önce birden aklıma düştü, önce ehliyet almak için kursa yazıldım sonrada motorları araştırmaya başladım. bu site ve barkın beyin programı bana çok yardımcı oldu ve yamaha 125 ybr ile öğrenmeye başladım. Halende öğreniyorum, 1,5 yılda 5000 km anca yapabildim. motor sürmekten müthiş zevk alıyorum. kayseride haftasonları günübirlik geziler yapabilecek arkadaşlarlada böyle gezileri paylaşmak isterim. Bu kadar laftan sonra gelelim resimlere. Sızır şelalesinde güzel resimler çektim.
Reklamlar
-
Sizi tebrik ederim. Resimleri de görebilir miyiz?
acoskun1970 adlı üyeden alıntı
Bu kadar laftan sonra gelelim resimlere. Sızır şelalesinde güzel resimler çektim.
-
Çok güzel gezi olmuş.
-
-
Güzel gezi olmuş abi. Devamını bekleriz inşaallah. ;)
-
çok güzel gezi yapmışsınız tebrik ederim
-
çok güzel gezi olmuş bol manzaralı tebrik ederim. kayseriyi özlemişim askerliğimi zinciderede yaptım anılarım canlandı tşkler.'
-
YAHU KARDEŞ ORALAR NERESİ ÖYLE, BAYILDIM ,BAŞLANGIÇTA ÖYLESİNE BİR GEZİ PAYLAŞIMI ZANNETTİM AMA HİÇTE ÖYLE DEĞİLMİŞ O ŞELALELERE BAYILDIM,O AKAN DEREYE NE DEMELİ ÇOK SÜPER FOTOLAR ALLAH SENDEN RAZI OLSUN İÇİMİZ AÇILDI VALLA TEŞEKKÜRLER DOSTUM SAYGILAR...
-
teşekkür ederim mesut hocam. sizin gezilerinizi de takip ediyorum. Çanakkale gezinize bayılmıştım...
-
07 Temmuz 2015, 11:28
Hocam bu sene de varmı bi gezi planı kayseride katılmak isterim
-
07 Temmuz 2015, 12:22
Resimler bende gözükmedi. Neden ki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)