Evet Ankara da gerçekten böyle bi' yer var !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben ODTÜ de öğrenciyken başlamış bir proje idi. Projenin tasarımı, planlaması çok önce olan bir şey.
Güzel bir proje kimse inkar edemez.
Ancak, yapımı, süresi, maliyeti tipik bir beceriksizlik örneğidir. (Melih Gökçek'i yermek için söylemiyorum, başkası da olsa farklı olmazdı herhalde)
-
paralel mt yönetimi duruma el atmış
park çok güzelmiş bu arada gerçekten. umarım yerleri çekirdek çöpü doldurmak yerine biraz değerini bilir kullananlar
-
umurcan adlı üyeden alıntı
paralel mt yönetimi duruma el atmış
park çok güzelmiş bu arada gerçekten. umarım yerleri çekirdek çöpü doldurmak yerine biraz değerini bilir kullananlar
Sen de gitsene dostum, beni bile aldılar Dikmen Vadisi'ne
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
melih gökçek yaptıysa gitmem.
anıtpark'da zülfü livaneli konseri tercih ediyorum.
-
Parka ilk gittiğimde ben de afallamıştım. Demek bazıları beklentilerimizi nasıl düşürdüyse, düzgün birşeyler görünce insan epey afallıyor, algılayamıyor
Gezmeye değer biyer, en sevdiğim yanı yürü yürü bitmiyor hımaaaa
-
yapay parklar doğalının yerini hiçbir zaman tutamaz... keşke park yapmaya harcanan emeğin onda biri doğayı korumaya harcansa...
-
ugurcan88 adlı üyeden alıntı
yapay parklar doğalının yerini hiçbir zaman tutamaz... keşke park yapmaya harcanan emeğin onda biri doğayı korumaya harcansa...
Haklısın dostum ama sözünü ettiğimiz yer "ANKARA". Sen hiç İç Anadolu'da gezmedin sanırsam. Her yer kel dağ, taş. Hangi doğayı koruyacaksın?
O söylediğin şeyi tüm kıyı memleketlerimizde çok iyi bir şekilde yapmamız lazım ;)
-
Bir Atatürk Orman Çiftliği vardı... hani arazisine konak falan yapılan şu anda...
İç Anadolu'nun arazisi vs, haklısın sözüm yok. olanı korumak derdim...
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Haklısın dostum ama sözünü ettiğimiz yer "ANKARA". Sen hiç İç Anadolu'da gezmedin sanırsam. Her yer kel dağ, taş. Hangi doğayı koruyacaksın?
O söylediğin şeyi tüm kıyı memleketlerimizde çok iyi bir şekilde yapmamız lazım ;)
Honda CBR 250 R 67.000 Km + Suzuki GSX-R 600 2.000 Km...
www.youtube.com/ugurcanarpac
-
ee ankaralılar iyisiniz, yakında anka parkınızda geliyor, boğazınız da geliyor. iyisiniz iyi.
-
Deniz geliyor uleen deniz... !!!
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Deniz geliyor uleen deniz... !!!
ankaranın denizi sezonluk netekim, keşke hep kalsa
Heil Spellcheck
-
kim yapmis nasi yapmis bilmem .gidin gezin iste .ondan sonra ankaraya gittikde gezecek yer bulamadik demeyin
-
Bir Atatürk Orman Çiftliği vardı... hani arazisine konak falan yapılan şu anda...
"Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez." demiş M.K.ATATÜRK.
O AOÇ tamamen insan yapımıdır dostum. Aynı Dikmen Vadisi gibi. Hatta fidanların dikiminde Atatürk bizzat çalışmış, o meşhur traktörlü fotoğrafını da orada çektirmiştir.
Lütfen Ankara'da doğa ve doğaldan bahsederken düşünelim.
Ayrıca sana tamamen katılıyorum, kesinlikle önce doğalı korumalıyız. Ancak doğal halinde bildiğin bozkır olan bir yerde bu tür söylemler konuyu farklı yerlere çekebilir.
-
ankara Tandoğan da pavyon 06 var tamamen doğal
-
dostum burda dikilen agaclar plastik yilbasi agacimi . gercek yuzde yuz dogal bitki ortusu isde .dogal olmasi icin kendi kendinemi yetismesi gerekiyor
-
mesajım silinmiş, ne cevap geldi ki böyle oldu =)
-
bu düşünce ile hiç bir yeniliği beğenmezsiniz ki. mesela araplar çölü yeşillendiriyor sizin düşüncenize göre "olanı koruyarak" çölü çöl olarak bırakıp çöllerde mi yaşasınlar yoksa ülkelerini terk mi etsinler. parkın yapay olması değil kamunun yararlanması önemli.
-
bir yeri collestirip sonra "lan biz naptik, burayi agaclandiralim" dememek icin olani koruyalim diyoruz. nitekim ankara'da hakikaten giderek artan beton yiginlarindan insana gina geliyor. en ufak bir agaclik ve su birikintisi olan kugulupark'a gidince bile degisen atmosferi hissediyor insan.
agac sevgisi onemli azizim. keza agaclarin arasinda yurumeyi; otlarin ustune yatmayi yapim asamasindaki dandik tema parkina yeglerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)