Bajaj Discover 125 ST 1200 km test sürüşü
Reklamlar
-
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar gezinizi beğenerek izledim nasıl motorla iyimi ,performans nasıl ,biraz bilgi lütfen ben honda cbf150 li kullanıyorum ,ama o bajaj pulsar 200cc yi düşünüyorum,discoveriy nasıl bir motor 125 cc değilmi ,güzel gezi idi ,paylaşım için teşekkürler...
-
merakla beklediğim konuydu.. benim motor su an 230 km de. bakalım zamanla bende bir konu açacağım bende testimi detaylıca dile getireceğim.
mavi olan motorda ön sperlik camı var uzun..Ekrem bey bu konuyla da ilgilenir misiniz.nerden temin edebiliriz. yada hangi motorun camları uyuyor ?
Arkadaşları da tebrik ederim güzel gezi yapmışlar
-
segmentindeki motorlar için yakıt inanılmaz düşük. bajaj discover pek çok japonun tahtını sallayacak. pek çoğunu piyasadan silecek. (hatta discover daha satılır satılmaz honda bir modelinin satışını durdurdu, düşün işte ).
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
bir de mavi motorda depo koruma kılıfı var.. 196 cm lik adamım, dizim çok dışarda kalıyor dizlikler çiziyor malesef.
Bu mavi motorun dahibi ile tanışmam gerekiyor
-
Mavi discover deki aksesuarlar harika. Tur cami, depo kilidi ve çanta demiri. Üçünden de bende istiyorum.
-
Emeğinize sağlık, beğenerek okudum.
-
O kadar uğraşacagınıza verin discover ile pulsar ı Barkın Bey e , adam test etsin tarafsız gözle yorum okuyalım.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
rebel_punto adlı üyeden alıntı
O kadar uğraşacagınıza verin discover ile pulsar ı Barkın Bey e , adam test etsin tarafsız gözle yorum okuyalım.
sonuna kadar katılıyorum
-
Tebrikler
Emeğinize saygım sonsuz,
Fakat anlamadığım,bu motorun hiç mi kötü yanı yok.ben bunları basın bülteninde de okuyabilirİm.
Artıları eksileriyle olan yazıların daha etkili olduğunu düşünüyorum.
-
Kuralkan vermese alanlar birgün verir AEA da yorumunu yapar, özellikle pulsarı deneyeceğini tahmin ediyorum, çünki ktm duke üzerinde baya durdu, pulsar da duke ile kıyaslandığına göre bence ilgisini çekmiştir belki, bu durumda umarım iyi yroumlarını duyarız.
-
Merhaba Selçuk kardeşim . Mesleğini kıskanmaya başladım .Bir daha test sürüşü (gezisi ) yapacak olursanız ekürin olarak gelmek isterim .
-
her şeyi güzel olmuş yaptığınız etkinliğin tebrik ederim.. ancak motorun kötü yanlarınıda yazarsanız iyi olur, korkmayın sırf yakıt tüketimi için bu motorun her türlü nazı çekilir
-
Neyse ben itiraf edeyim bari, eski motorum apache ve diğer kullananlara ihanet etmiş olacağım ama apacheye göre hiç titreşimsiz ve çok daha rahat ve üzerine oturunca , kullanırken daha sağlammış hissi verdiydi bana
-
Test yazısı değil de reklam okuyormuşum gibi geldi. Bir de Barkın test etse de görsek.
-
barkın test edecekte ne olacak ??
adam test ettiği hangi motorun yakıtını ölçtü ?
hangisinin fren mesafesine baktı ?
hangisinin 0-100kmsini ölçtü ?
hangisinin servis maliyetlerini söyledi ?
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
tahsins 'ye katılıyorum. Motoru alacak 3-5 saat deniyeyip gözlemlediklerini aktaracak. En fazla; kullananların yaptığı yorumlara inanmayanlar varsa onlara faydası olur. Uzun yol yapmış veya uzun süre kullananların yorumlarına dayalı artı ve eksi yönlerini göz önünde bulundurup karar vermek daha doğru olur. çoğu sınıfa göre üstün bir motor
-
merak ettiğim
lastik patlasaydi ne yapacaktınız ?
-
Bana göre hem test yazınız hemde geziniz gayet güzel olmuş
-
dubleks lastikliler nezaman gelecek acaba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler