Günübirlik Muş Varto Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel bir gezi olmuş
-
Bende seningibi genelde yalniz gezerim , kendi fotolarimi cekerken genelde tripot kullaniyorum , bu kendi fotografini cekmenin en kolay yolu, motorun yeni galiba, kazasiz kullan insallah, gezini begendim ve devaminin gelmesini dilerim .saygilar...
-
Çok güzel bir gezi olmuş, Tebrikler. Selamlar İzmir'den
-
Güzel bir gezi olmuş.
Paylaştığın için teşekkürler.
-
Kısa ama güzel bir gezi olmuş.Bende 4 yıldır yanlız geziyorum..Gerçekten resim çekmek koly değil,özelikle uzun yolda.Artık zorda olsa resim çekmeye karar verdim,albüm oluşturmak istiyorum.İlerde yaşlanınca,güzel anı olur..Kazasız,belasız nice güzel geziler dilerim kardeşim.
-
Hocam şalgamı da açmışız Güzel gezmişsiniz
-
anlatım ve resimler çok güzel
güzel bir gezi olmuş
-
Yağmurda gezmek daha bir zevklidir,daha nice gezilere
-
ybr ile gezmenin tadıda başka oluyor
-
Güzel bir gezi. Paylaşım için teşekkürler
-
Motor güzel, ortam güzel, fotolar güzel...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Oh afiyet olsun.
Güzel gezi olmuş.
Teşekkür ederim.
Oraları hiç görmedim ben. Belki başka görmeyenler de vardır. Gezilerinizi bolca fotoğraflayıp böyle koymanıza minnattar kalırım.
Devamını bekliyoruz.
Sevgiler
-
tekerinize sağlık oralarda olup o yollarda gitmeyi isterdim..
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
tuncelide askerlik yaptım munzur gölünü seyrettim hep ama hiç gezemedik tabi. yanlız bahar gelince öyle bir yeşeriyor ki insan gerçekten hayret ediyor. Gerçekten mucizevi. Fotoğraflar çok güzel tekerine sağlık
-
ectuna adlı üyeden alıntı
Oh afiyet olsun.
Güzel gezi olmuş.
Teşekkür ederim.
Oraları hiç görmedim ben. Belki başka görmeyenler de vardır. Gezilerinizi bolca fotoğraflayıp böyle koymanıza minnattar kalırım.
Devamını bekliyoruz.
Sevgiler
Teşekkür ederim. Elimden geldiğince gezip fotoğrafları yayımlayacağım. Biraz zaman sıkıntısı var Burada karlar nisan ayında eriyor bende haziranda okullar tatile girmesi ile buradan ayrılıp Kocaeli ye gidiyorum. Daha önceleri yaptığım gezilerle ilgili toplu bir fotoğraf paylaşımı da yapacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
kemboo adlı üyeden alıntı
tuncelide askerlik yaptım munzur gölünü seyrettim hep ama hiç gezemedik tabi. yanlız bahar gelince öyle bir yeşeriyor ki insan gerçekten hayret ediyor. Gerçekten mucizevi. Fotoğraflar çok güzel tekerine sağlık
Buralarda bahar bir başka oluyor. her yer yemyeşil hava çok berrak.
-
Motorla gezmek ve balık hayatın tadı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)