( İZMİR MT ) Sasalı hayvanat bahçesi ve kuş cenneti gezisi
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Reklamlar
-
maşallah güzel gezi yapmısınız.. güzel de resimlenmiş..
-
Güzel gezi ve fotoğraflar, paylaşımlar için teşekkürler
-
maşallah hocam çok güzel bi gezi olmuş bu dostluğunuz muhabbetiniz hiç bozulmasın
-
Phoenixs adlı üyeden alıntı
maşallah hocam
çok güzel bi gezi olmuş bu dostluğunuz muhabbetiniz hiç bozulmasın
eyvallah hocam iyi dedin grubun en güzel yanı kurulan dostluk aktif olmamızda oradan geliyor sanırım herkese teşekkürler tekrardan her zamanki gibi güzel zaman geçirdik
-
Gezide, resimlerde, paylaşımlarda çok güzel.
Ellerinize sağlık.
-
Geziniz harika olmuş arkadaşlar.. Sasalıyıda göstermiş olduk izmiri beğenmeyenlere
Yanlız birşey gözüme çarptı Cem yeşil pantolonda reflektör var mı ? motor pantolonu mu o ?
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Cem abinin her gezisi ayrı güzel oluyor.Elinize,ayağınıza sağlık topraklarım.Sayenizde hasretini çektiğimiz,memleketimizin güzelliklerinden ayrı kalmamış oluyoruz.Kazasız,belasız nice güzel geziler dilerim..
-
İzmir İl Temsilcisi
cece89 adlı üyeden alıntı
Geziniz harika olmuş arkadaşlar.. Sasalıyıda göstermiş olduk izmiri beğenmeyenlere
Yanlız birşey gözüme çarptı Cem yeşil pantolonda reflektör var mı ? motor pantolonu mu o ?
O bukelemun derisi cenk 900 derece isiya dayanikli yesil ortama girdik diye yesil olmus.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:50 ----------
suato21 adlı üyeden alıntı
Cem abinin her gezisi ayrı güzel oluyor.Elinize,ayağınıza sağlık topraklarım.Sayenizde hasretini çektiğimiz,memleketimizin güzelliklerinden ayrı kalmamış oluyoruz.Kazasız,belasız nice güzel geziler dilerim..
Tesekkurler gelirsen izmire haber ver bize zamanin olursa gezilerede katilirsin
-
Sizin yüzünüzden İzmir'e taşinacağim !
-
Tabiki abi,seni görmeden olur mu hiç.Çoktan gelmiştimde hanımın doğumuna az kaldı,ondan yıllık izine bile çıkamadım.Ellerinden öper ikinci prensesim geliyor..
-
Başkanım bu bayağı iyimiş yakışmışta yalan yok
Her türlü ortama uyum sağlıyoruz diyorsun bide kalabalığın maşallahı var.
İzmire geri dönesim geliyor sizin bu gezi olaylarını gördükçe
-
İzmir İl Temsilcisi
suato21 adlı üyeden alıntı
Tabiki abi,seni görmeden olur mu hiç.Çoktan gelmiştimde hanımın doğumuna az kaldı,ondan yıllık izine bile çıkamadım.Ellerinden öper ikinci prensesim geliyor..
Masallah allah bagislasin gorusmek uzere ozaman diyelim
-
Sağol abim,görüşürüz
-
İzmir İl Temsilcisi
tr_select adlı üyeden alıntı
Sizin yüzünüzden İzmir'e taşinacağim !
Gel kanka gel kapimiZ acik bak gelirsen motorla egsozda belese gelecek unutma sayin mt09lu alper beyin sözü var
-
Oğuz İzmire karar kıldıysan bugün dönerim ben
-
selamlar etkinliklerden nasıl haberimiz olucak :S bende katılmak istiyorum :S
-
Biraz para biriktireyim de arbikte. Ev almayı düşünüyorum zaten İzmir taraflarından.
Alperciğimin kurtuluşu yok two brothers konusunda.. Bir kaç sözü daha var, taverna gibi
Cenk, sen şu host işini hallet abi... Hostesler, izmir, home party, ağaoğlu filan filan. Anladın sen
godisg adlı üyeden alıntı
selamlar etkinliklerden nasıl haberimiz olucak :S bende katılmak istiyorum :S
İzmir mt sayfasını takip edebilirsin ya da ana konu açılıyor zaten. MT İzmir ismiyle kurulmuş facebook sayfasından'da bilgi alabilirsin.
-
İzmir İl Temsilcisi
Aynen izmir mt sayfasini takip edebilirsiniz.
Yada foruma girmiyorum pek derseniz facebook izmir mt sayfasina abone olun etkinlikler bildirim olarak gelsin..
-
Cemın her yerde kuruluşları var. Twitter-facebook-forsquare-tango-msn-mms-sms-dumanİleHaberleşme- 7/24 sınırsız. Cemi takip edin, kazanın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)