CBF500 İle kısa marmara turu
Reklamlar
-
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni CBF500 ümün ilk 1000km bakımını yaptıktan sonra uzun yolda daha iyi açarım diye hanımıda yanıma alarak(artçı) kısa bi tur planladım amacım hem sık göremedigim akrabaları ziyaret etmek hemde motorumla yakın olabilmek ( biliyorsunuz birisini tanımak istiyorsanız ya ticaret yapın yada yolculuk) için Yenikapı-Yalova-Bursa-Karacabey-Bandırma-Yenikapı. Motorumu ben tanıdım motorumda beni.Çok keyifli bir yolculuktu.
Yenikapı -Yalova 1:15' sürdü Yalovada hızlı fribottan indikten sonra Bursa yolu çift yol olduğu için hiç zorlamadan 1 saatte Bursaya girdim.İlk iş olarak Bursanın meşhur İskender kebabını tatmak oldu.
Bursa güzel bir şehrimiz ama fazla kalamadım yeni yapılan yollar beni biraz üzdü çünkü gidecegim yerlere ulaşamadım ama umarım yol ve köprü çalışmaları biterse trafik açısından çok rahatlıyacaklar.Mudanyaya indik ve geceyi orda geçirdik çok güzel yerler... Ertasi gün Mudanyadan Karacabeye harekete geçtik..Karacabeye baglı köyümüze(Yolağzı köyü) ugramadan gecemezdim.. Karacabey harasının hemen yanı Atlar ve taylara merhaba dedikten sonra Bandırma'ya dogru harekete geçtik....En korktugum araç sollamaktı ama kardeşim bakıyorsun karşıdan gelen yok zaten aynadan senin farları gören sürücüler gülücükle yol veriyorlar gaza dokunuyorsun o kadar.Çoook keyifli çoookkkkk...
Reklamlar
-
motor süper, fotoların devamını beklioruz
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi yapmışın bende salı teslim alıyom zanederim 10gün içinde bende rodajı bitirmiş olurum ve benim motoruda beraber açarız
-
necdet adlı üyeden alıntı
iyi yapmışın bende salı teslim alıyom zanederim 10gün içinde bende rodajı bitirmiş olurum ve benim motoruda beraber açarız
Hayırlı olsun.. Biz bir iki CBF500 cü toparlanıp kısa kısa turlara çıkmayı planlıyoruz umarım sende katılırsın...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
neden olmasın zevkini dahada güzel çıkartırız inşalah
-
abi motor çok güzel
resimlerin devamını bekleriz
-
tunoka abi resimlerin devamını bekliyoruz kaç kkm oldu senin makina ben daha rodajı bitiremedim havalar bozuk kıyamıyorum dışarı çıkartmaya
-
Ben de katılmak isterim CBF500 turuna Ben de ben de
2 kişiyiz, artçım eşim.
Bu arada sevgili tunoka' ya birkaç sorum olacak. Ben de aynı güzergahta bir seyehat düşünüyorum.
İstanbul-Yalova-Bandırma-Balıkesir-Burhaniye (memleket)
Yalova-Bandırma maliyet ne kadar? Her zaman bilet bulabilir miyiz?
Teşekkürler
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
-
merhaba tunoka hocam, sizi işle gezisinde gördüm ama tanışma fırsatımız olmadı. Ama yaşınıza rahmen eşinizle hala motor üzerinde olmanız çok hoşuma gitti.
Fotograflar için saolun
-
alikara adlı üyeden alıntı
Ben de katılmak isterim CBF500 turuna
Ben de ben de
2 kişiyiz, artçım eşim.
Bu arada sevgili tunoka' ya birkaç sorum olacak. Ben de aynı güzergahta bir seyehat düşünüyorum.
İstanbul-Yalova-Bandırma-Balıkesir-Burhaniye (memleket)
Yalova-Bandırma maliyet ne kadar? Her zaman bilet bulabilir miyiz?
Teşekkürler
Alikara kardeş, Yenikapı- Yalova 18+7 ytl(motor ve hatuna).Yenikapı-Bandırma30+12 ytl tercih senin..Matematige vurursan çok fark yok nerden gidersen maliyet aşagı yukarı aynı.Bileti www.ido.com.tr den alabilirsin.
baggio adlı üyeden alıntı
tunoka abi resimlerin devamını bekliyoruz kaç kkm oldu senin makina ben daha rodajı bitiremedim havalar bozuk kıyamıyorum dışarı çıkartmaya
Baggio kardeş 1600km oldum dünde motogp ye gittik hatunla.Havalar nasıl olursa olsun sizin hava.......diye bişi varya o hesap yagmur riskini göze alarak(tabii yagmurluklarıda yanımıza ) yola çıktık keyifli bir pazardı bizim için..
-
Teşekkürler abi
Göztepe'deyiz, Yalovadan daha iyi galiba. Hakkımda yazdığınız (baggio da var tabi) diğer mesajları daha yeni okuyorum, cevap verememiştim.
Buluşmak çok isterim.
Ayrıcabu CBF500 evli motoru falan galiba Daha bekar birinde görmedim
Pardon ben yanlış anlamışım Yalova-Bandırma seferi yok galiba
Mecburen Yenikapı-Bandırma yapacağız
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
-
alikara adlı üyeden alıntı
Teşekkürler abi
Göztepe'deyiz, Yalovadan daha iyi galiba. Hakkımda yazdığınız (baggio da var tabi) diğer mesajları daha yeni okuyorum, cevap verememiştim.
Buluşmak çok isterim.
Ayrıcabu CBF500 evli motoru falan galiba
Daha bekar birinde görmedim
Pardon ben yanlış anlamışım Yalova-Bandırma seferi yok galiba
Mecburen Yenikapı-Bandırma yapacağız
Bende yeni fark ettim hakikaten evli motoru galiba(dogru ya gencler ve bekarlar RR peşinde)
Dogru Yalova-Bandırma yok.Ama kendine güvenirsen önce yalova denizden sonra yavaş yavaş karadan Bursa-Bandırma...Ama yok zor olur diyorsan daha sonra karadan beraber gideriz,sen Yenikapı -Bandırma daha iyi olur
-
bir sorum olacak sizdede 1 ve 2'nci viteslere takarken tıkırtıkır ses geliyormu
necdet sende evlimisin ??
-
bir sorum olacak sizdede 1 ve 2'nci viteslere takarken tıkırtıkır ses geliyormu
necdet sende evlimisin ??
Bende de aynı ses korkma Baggio, benim derdim boşu zor buluyorum yaw..
-
Güzel gezi olmuş abi, İspanyol MF 135 liği çekmişşsin güzel çıkmış doğrusu
-
Vites olayı:
2. vites kırmızı ışığa geliyorum. Durma hazırlığı yapıyorum. Atıyorum 1'e veee işte o ses, sanki birşeyler sürtünüyor. Bence problem yok, normal bir ses. Ama beni çok rahatsız ediyor, normal mi?
Diğer bir örnek, 2.viteste durdum diyelim. Uğraşki 1'e geçsin, geçmiyor. Ben de 2'le kalkıyorum Normal mi?
tunoka' nın dediği gibi, 2. vitesten boşa - boştan 2'e zor geçiyor (Ama çok zor değil, abartmayayım şimdi)
-
Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi tarlayı sürdük kavun karpuz ve zarzavatı ektik inşallah bol yağmur yağarsa yimeğe gideriz.. (bir iki ay sonra)
-
nedir bu ispanyol MF 135 ben böyle bir şey göremedimde
-
nedir bu ispanyol MF 135 ben böyle bir şey göremedimde
Antika traktor varya onu kast ediyor
-
Sevgili Tunoka;Gerçekten güzel gezi olmuş.Ellerine sağlık.Fotolar da güzel.Bir de ben bizim hatunu razı edebilsem de sizin gibi artçılı bir tur yapabilsem.Ama neredeee...Geçen gün yemin billah zorla arkama aldım gidebildiğim mesafe 500 mt.İnmek istedi.Dediği tek şey,''motosiklet bana göre değil''oldu.Baggio,Alikara,Tunoka;Var mı bunun bir formülü? Selamlar...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler