Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

CBF500 İle kısa marmara turu

REKLAM ALANI
    alikara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF500 vardı bir zamanlar...
    Zamanla alışır diycem ama olur mu bilmem
    Bizimki zaten istiyordu, hatta ben motor almaktan biraz vazgeçmiş gibiydim, beni de o ikna etti.
    Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Alıntı alikara adlı üyeden alıntı
    Zamanla alışır diycem ama olur mu bilmem
    Bizimki zaten istiyordu, hatta ben motor almaktan biraz vazgeçmiş gibiydim, beni de o ikna etti.
    Bu konuda şanslısın dostum.Bende durum tam tersi.Motosikleti değiştirip cbf 500 ü alacağımı duyduğunda bana küstü.''Bu yaştan sonra süratli motoru ne yapacaksın?''diye.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

baggio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cgl 125 + cbf 500
    güven61 tek formül şu

ya motorun görüntüsü çok güzel allaha şükür tipimizde yerinde kızlar nasıl bakıyor 100 metrede 5 tanesi göz kırptı diyeceksin inan arkana yapışır birdaha inmez

Motosikleti
    Ya ben bişey sormuştum ama cevap gelmedi. Dedim ki 2.vitesten 1'e atınca bir sürtünme sesi geliyor. Sizde de var mı? Normal mi bu ses?
    Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)

baggio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cgl 125 + cbf 500
    bendede var servise gösterdim normal dedi

Motosikleti
    Sağol. Ben de öyle düşünmüştüm. Önümüzdeki hafta benim 1000km devrilecek tahmin ediyorum. Servise gideceğiz.

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Alıntı alikara adlı üyeden alıntı
    Ya ben bişey sormuştum ama cevap gelmedi. Dedim ki 2.vitesten 1'e atınca bir sürtünme sesi geliyor. Sizde de var mı? Normal mi bu ses?
    Evet dostum,bende de var.Servis bana da ''normal''dedi.Bende bi de sabah,motosiklet soğukken 1.vitese attığımda önceki motosikletimde olduğu gibi,bir vuruntu ve kaykılma var.Acaba debriyaj ayarım mı yerinde değil?

Alıntı baggio adlı üyeden alıntı
    güven61 tek formül şu

ya motorun görüntüsü çok güzel allaha şükür tipimizde yerinde kızlar nasıl bakıyor 100 metrede 5 tanesi göz kırptı diyeceksin inan arkana yapışır birdaha inmez
    Harikasın baggio.Çok hoşuma gitti doğrusu.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

ilk motor olabilir mi?

Merhabalar,

1-2 ay içinde ilk motorumu alacağım. İlk başlarda tüm yayınlarda okuduğum 250cc üstünün alınmaması gerektiğiydi ancak bazı kafalardan da iyi bir eğitim aldığın taktirde bu tür bir cc kısıtlamasına gerek olmadığını da duymaya başladım. 1.83mt ve 78 kiloyum, cbf250 almayı düşünüyordum, altında düdük gibi durur diyen var, çabuk sıkılırsın diyen var, paranı boşa harcarsın diyen var. Bunlardan sonra ben de cbf500 e dönmeye başladım, sizce iyi bir eğitimle ilk motor olarak cbf500 kullanılabilir mi? Kullanılır diyorsanız sizce 0 mı ikinci el mi almalıyım? Teşekkürler...

tunoka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 ABS
    Kişiye göre değişir,ilk motoru 1000 lik olan bile var ama benim şahsi fikrim 500 ideal makine ve 2.eli tercih et derim nasılsa bir üste geçersin.

garaguru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Alıntı tunoka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kişiye göre değişir,ilk motoru 1000 lik olan bile var ama benim şahsi fikrim 500 ideal makine ve 2.eli tercih et derim nasılsa bir üste geçersin.
    merhaba! 2006 dan bu yana motoru değiştirdiniz mi? 2011 de de cbf 500 tavsiye eder misiniz. mt 03 ya da cbf 500 düşünüyorum da! ilk motorum cbf 250 ile 28000 km yaptım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler