Zamanla alışır diycem ama olur mu bilmem
Bizimki zaten istiyordu, hatta ben motor almaktan biraz vazgeçmiş gibiydim, beni de o ikna etti.
Zamanla alışır diycem ama olur mu bilmem
Bizimki zaten istiyordu, hatta ben motor almaktan biraz vazgeçmiş gibiydim, beni de o ikna etti.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Bu konuda şanslısın dostum.Bende durum tam tersi.Motosikleti değiştirip cbf 500 ü alacağımı duyduğunda bana küstü.''Bu yaştan sonra süratli motoru ne yapacaksın?''diye.alikara adlı üyeden alıntı
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
güven61 tek formül şu
ya motorun görüntüsü çok güzel allaha şükür tipimizde yerinde kızlar nasıl bakıyor 100 metrede 5 tanesi göz kırptı diyeceksin inan arkana yapışır birdaha inmez
Ya ben bişey sormuştum ama cevap gelmedi. Dedim ki 2.vitesten 1'e atınca bir sürtünme sesi geliyor. Sizde de var mı? Normal mi bu ses?
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
bendede var servise gösterdim normal dedi
Sağol. Ben de öyle düşünmüştüm. Önümüzdeki hafta benim 1000km devrilecek tahmin ediyorum. Servise gideceğiz.
Evet dostum,bende de var.Servis bana da ''normal''dedi.Bende bi de sabah,motosiklet soğukken 1.vitese attığımda önceki motosikletimde olduğu gibi,bir vuruntu ve kaykılma var.Acaba debriyaj ayarım mı yerinde değil?alikara adlı üyeden alıntı
Harikasın baggio.Çok hoşuma gitti doğrusu.baggio adlı üyeden alıntı
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Merhabalar,
1-2 ay içinde ilk motorumu alacağım. İlk başlarda tüm yayınlarda okuduğum 250cc üstünün alınmaması gerektiğiydi ancak bazı kafalardan da iyi bir eğitim aldığın taktirde bu tür bir cc kısıtlamasına gerek olmadığını da duymaya başladım. 1.83mt ve 78 kiloyum, cbf250 almayı düşünüyordum, altında düdük gibi durur diyen var, çabuk sıkılırsın diyen var, paranı boşa harcarsın diyen var. Bunlardan sonra ben de cbf500 e dönmeye başladım, sizce iyi bir eğitimle ilk motor olarak cbf500 kullanılabilir mi? Kullanılır diyorsanız sizce 0 mı ikinci el mi almalıyım? Teşekkürler...
Kişiye göre değişir,ilk motoru 1000 lik olan bile var ama benim şahsi fikrim 500 ideal makine ve 2.eli tercih et derim nasılsa bir üste geçersin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)