böyle kareleri inşallah daha çok görürüz çok iyi olmuş
hayırlısı kardes bırlıkte hepbırlıkte yenı organızasyonlar
RİNGDE MUHAMMED ALİ YERDE HAYABUSA
yaw arkadaşlar bende girmek istiyorum bu gruba nasıl katılırım ama benim motor 150 cc lik scooter motor hacim olayı varmı bu gruplarda tam olarak bilmiyorum
Bizim de ilk buluşma anılarımız var. Bu günler , ilk toplanmalar hiç unutulmaz...
İnşallah sağlam bir grup olursunuz. Uzun yollar sizleri bekliyor!
Ama arkadaşlar alkol ve motosikle.t yanyana durmaz. Lütfen...
Mersinli arkadaşları tebrik ediyorum.Aslında Mersin grubu baya kalabalık idi fakat bu arkadaşları ben mersin grubunda görmemiştim.Bir tek Kaan kardeşimi tanıyorum,kendisi ile geçen sene kamp yapmıştık silifkede
Dostlugunuzun daimi olması dilegi ile...
Born To Be wild,Live to Ride...
Bu arkadaşlar ilk kurulan mersin mt ekibindendi.Sonra bu grup dağıldı.Şimdi ise başka bir oluşum altında farklı arkadaşlar var...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
beyler bu geçen senenin buluşması yeni değil
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
bi dahakine cagırın beni ok mu
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
abi resimleriniz güzel benimde bi motorum olunca size katılırım sizde isterseniz hayırlı yolculuklar?
silifkeden selamlar bende yeni mersin mt liyim artık plakam 34 ama farkedermi )
::tutkuy::
YENİ BULUŞMA ZAMANI AYARLARSINIZ BENİDE ÇAĞIRIN POZCUDA OTURUYORUM HABERŞM OLSAYDI GELİRDİM MSN: sercan_yilmaz_2667@hotmail.com
sercan, mersin Mt sayfasına gir. aşağıda türkiye haritasında mersini tıklarsan da girebilirsin.
yurekce@hotmail.com
0 505 598 39 13
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
antalyalı arkadaşlar bizde yapalım böle bi orgaNİzasyon
side yada alanyada buluşalım?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Arkadaslar merhabalar cümleten
İlk Başarmak Güzeldir Ama Dikkatimi Çeken Hiç ORtalarda KASK yok
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
selam arkadaşlar bu yaz marmaristen dönüşü; alanyadan mersine dmersinden bir arkadaş ile (cbf 150siyah ) kullanıyordu, sanırım temsada çalışıyordu kendiside bana bu sitede üye olduğunu söylemişti, ancak bulamadım, malum yol üzerinde kağıt falan yoktu, resim çekildik falan ama muhabbetimiz sözde kalmasın diye anca vakit buldum yazdım. zaten kendisi okursa döner...kısmet artık
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
motora binen, gündüz rüya görmez!
güzel gezi olmuş deniz yoluyla birçok kere geldimm inşallah bu yaz motorlada geleceğim görüşmek tanışmak dileğiyle
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)