Merhaba Arkadaşlar,
Bu hafta sonu tam patladım. Cuma günü yeni motorumun plakası yetişmedi ve bayi teslim edemedi. Kısmetse pazartesiye. Eskisini de nakite saymak için, adamlara vermiştim kaldım motorsuz. Bayağı zormuş.
Biz de bir arkadaşımla pazar sabah erken kalkıp günü birlik Bursa gezisi yapalım dedik. Normal olarak "motorsuz, kel alaka geziyi bize niye anlatıyorsun ki", dediğinizi duyar gibiyim. Ben derdim. Bana ilginç gelen yanı Uludağ'da son 2 gündür 30cm kar yağmış ve çok güzel manzaralar vardı. Sizlerle onu paylaşmak istedim. Sezonda yağmayan kar nisan ortasında yağmış. Taze kar üstünde güzel bir gün geçirdik.
Bu arada şunu da söylemek isterim ki, nilüfer tarafından dağa yol açmışlar. Asırlık çınarın orada (inkaya) eskisi ile birleşiyor. Ulaşım biraz daha kolaylaşmış. Orman içinde güzel manzaralar ile nefis bir parkur olurdu motorum olaydı. Küçük bir "kullan-at" mangal ve biraz et, sucuk Bursa'dan temin edilip dağda mangal ve orman keyfi iyi bir alternatif olabilir.
Nereye gideyim diye düşünenlere not olarak söylemiş olayım.
Şimdi fotoğrafları koyayım. Beğenirsiniz umarım ve beni de "motorsuz gezi resmi koymuş tuhaf adam" hissinden kurtarırsınız
Önce Bursa'nın sultanı Emirsultan Hazretlerine uğradık.
Bahsettiğim yeni dağ yolundan Bursa manzarası. Bursa bahar. Çıra çiçek yanıyordu ortalık
Yolda çilek satıyorlardı. Kokulu çileğin tadını anlatamam yemeniz lazım. işin ilginci karadut da vardı. Hayatımda ilk defa kar üstünde dut yedim.
İşte dağdan manzaralar:
Ve akşam oldu ve biz artık dönüyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------
kimse sallamadığına göre yersiz olmuş demek ki.
kusura bakmayın