Motosikletle 2. Gezim (Bodrum-13/04/2014)
Reklamlar
-
Sevgili arkadaşlar,motosikletimle yaptığım ikinci gezimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Rotam şu şekildeydi.
Sabah Apache'mle saat 11:00'de Akyaka'dan yola çıkıyoruz. İlk fotoğraf Akyaka'dan olsun.
İskele Mahallesi'nden sağa, Akbük istikametine doğru devam ediyoruz.
Hava güzel, manzara güzel başka ne isterim ki?
Güzel günler göreceğiz çocuklar
Motorları maviliklere süreceğiz
Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Akbük'ten kareler.
Burası yüzmekten en çok keyif aldığım, sakin, temiz ve dinlendirici koy.
Doğanın güzel çocukları
İnsan burada hiç yaşlanır mı?
Akbük'de bir çay içip vedalaşıyorum. Keşke yüzmek için hazırlıklı gelseydim
Kultak, Alatepe, Ören ve Türkevleri Köylerini geçerek Çökertme'ye varıyorum. Burada 10 dk. ihtiyaç molası veriyorum. "Çökertme'den çıktım da Halil'im, aman başım selamet" diye mırıldanarak yola devam.
Çökertme'den sonra Çiftlik istikametine gitmekten vazgeçip Mumculara yöneliyorum.
Mumcular'dan sonra Milas-Bodrum yolu.
Bodrum'a varmadan önce küçük bir mola.
Bodrum'a giriyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
Bazı fotoğraflarda sorun var sanırım. imageshack sitesinin azizliğine uğradım. Birazdan yeni fotoğraflar ekleyeceğim.
Reklamlar
-
Ne çok isterdim orada olup yandaş olmayı...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
+1 ege, akdeniz ayrı cennet.. Tvs ayrı cennet
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
Kim bilir, belki bir gün kısmet olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
mtasdel60 adlı üyeden alıntı
+1 ege, akdeniz ayrı cennet.. Tvs ayrı cennet
Çok teşekkür ederim.
-
ellarıne motoruna saglık kardesım cok guzel bır gezı olmus bodrumuda ozlemıstım resımlerı gorunce sevındım vallahı saolasın alah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ısallah
-
drgokmen adlı üyeden alıntı
ellarıne motoruna saglık kardesım cok guzel bır gezı olmus bodrumuda ozlemıstım resımlerı gorunce sevındım vallahı saolasın alah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ısallah
Çok teşekkür ederim. Allah hepimize kazasız belasız sürmeyi nasip etsin
-
Çok güzel yerler,denizin ve yeşilin birleştiği yerler herzaman insana cazip gelmiştir zaten
Paylaşım için teşekkürler...
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Çok güzel yerler,denizin ve yeşilin birleştiği yerler herzaman insana cazip gelmiştir zaten
Paylaşım için teşekkürler...
Ben teşekkür ederim.
-
bodruma geldin, uğramadın. Suç bende. Tel numaramı özelden yazayım. Gece çalışıp gündüz öğleye kadar uyuyorum. Ama ağırlarım. Bi çayımı içersin. O yolları gözü kapalı biliyorum. Nasip olursa beraberde gezelim.
-
Çok güzel gezi tebrikler...
-
Dostum emeğine sağlık
-
adem80 adlı üyeden alıntı
bodruma geldin, uğramadın. Suç bende. Tel numaramı özelden yazayım. Gece çalışıp gündüz öğleye kadar uyuyorum. Ama ağırlarım. Bi çayımı içersin. O yolları gözü kapalı biliyorum. Nasip olursa beraberde gezelim.
Teşekkür ederim kardeşim. Görüşmek üzere.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
arican adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi tebrikler...
S6453 adlı üyeden alıntı
Dostum emeğine sağlık
Çok teşekkür ederim.
-
ilkervirlan adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş.
Eline, yüreğine sağlık.
-
Apices adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş.
Eline, yüreğine sağlık.
Teşekkür ederim
-
harika gezi hocam, eline ayağına sağlık
en çok da sakar geçidini merak ediyorum ben de harika gerçekten! mutlaka bi gün görmem lazım oraları.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Teşekkür ederim. Sakar harika bir yer. İlk bir kaç gün korka korka gidiyordum, ama artık her gün biraz daha zevkli olmaya başladı. Gelirsen beklerim.
-
Yine çok güzel bir gezi olmuş abi,eline ayağına sağlık.Kazasız,belasız nice güzel geziler dilerim.
-
suato21 adlı üyeden alıntı
Yine çok güzel bir gezi olmuş abi,eline ayağına sağlık.Kazasız,belasız nice güzel geziler dilerim.
Teşekkür ederim.Hepimize kazasız ve keyifli sürüşler.
-
Akbük çok zamanım geçti oralarda gitmeyelide bayaa olmuştu. Hasretimi giderdin. Eline sağlık güzel gezi olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler