Motosikletle 2. Gezim (Bodrum-13/04/2014)
Reklamlar
-
Hubert adlı üyeden alıntı
Akbük çok zamanım geçti oralarda gitmeyelide bayaa olmuştu. Hasretimi giderdin. Eline sağlık güzel gezi olmuş
Teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Bu yaz Mh drift ile gelmeyi dusunuyorum muglaya yaklasik 900 km cok iyi anlatiyorlar oralari fotograflari gorunce baya hevesleniyorum cok iyi gezi olmus devamini bekleriz
-
Hocam her seferinde memleketimi daha çok özletiyorsun ya çok güzel gezi eline sağlık bir kaç hafta sonra izmir muğla yapacam bende denk gelirse uğrarım yanına. @abecimotoru sen gel ben seni götürürüm sakar geçidine
-
Jokzilla adlı üyeden alıntı
Bu yaz Mh drift ile gelmeyi dusunuyorum muglaya yaklasik 900 km cok iyi anlatiyorlar oralari fotograflari gorunce baya hevesleniyorum cok iyi gezi olmus devamini bekleriz
kemboo adlı üyeden alıntı
Hocam her seferinde memleketimi daha çok özletiyorsun ya
çok güzel gezi eline sağlık bir kaç hafta sonra izmir muğla yapacam bende denk gelirse uğrarım yanına. @abecimotoru sen gel ben seni götürürüm sakar geçidine
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Buralara yolunuz düşerse mutlaka beklerim.
-
Bu eylül başı kısmetse Bodrum Torbadayım aga,İnşallah görüşürüz.Kırklarelindeyken almadın bi motor gittin Muğlalarda bize nispet yapıyosun.Tekerin düz bassın.
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Bu eylül başı kısmetse Bodrum Torbadayım aga,İnşallah görüşürüz.Kırklarelindeyken almadın bi motor gittin Muğlalarda bize nispet yapıyosun.Tekerin düz bassın.
Sağol kardeşim. Geldiğinde uğra, beklerim.
-
hocam haber verseydin karşılardık bodrumda neyse bidahakine
-
Abi bu adamları siteden atacan biri Rizede Yousufmudur nedir al buda güneyde adamın bütün çalışma azmini alıp götürüyorlar ,.,. töbe töbe
-
rogget adlı üyeden alıntı
hocam haber verseydin karşılardık bodrumda
neyse bidahakine
Burada haber vermiştim kardeşim. Link Kısmetse bir dahaki gezide görüşürüz.
papazkemal adlı üyeden alıntı
Abi bu adamları siteden atacan
biri Rizede Yousufmudur nedir al buda güneyde adamın bütün çalışma azmini alıp götürüyorlar ,.,. töbe töbe
Güzel espri, teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler