İlk baharı , dünki yağmurun ardından karşılamaya gittik
Anlayacağınız bol bol gezdik gerçi kısa bir gezi oldu ama güzeldi arazi yağmurun ardından tam kros luk
İlk baharı , dünki yağmurun ardından karşılamaya gittik
Anlayacağınız bol bol gezdik gerçi kısa bir gezi oldu ama güzeldi arazi yağmurun ardından tam kros luk
Bahar geldi ya gezin tabi yayla çok güzelmiş yalnız.....
Güzel gezi olmuş,manzara harika..Elinize,ayağınıza sağlık.Kazasız,belasız nice geziler dilerim..
Güzel fotoğraflar, sadece fotoğraf yerine bir anlatım da yaparsan daha güzel olur.
Anlatım açısından şöyle diyim öncelikle yolları berbat tabi benim açımdan pek bir sorun oluşturmuyor ama diğer arkadaşı baya bi zorladı bu yollar bir de yağmur sonrası olduğu için çamur vs. çok karşılaştık onun dışında gördüğünüz gölet yangın göletidir. Bolu-Mudurnu yakınlarına gelen herkezin gelip buraları da görmesini isterim. Ben ortalama 50-60 km yol yapmışım. Yol sıkıcı değil aksine adrenalin dolu ( Kangal köpekleri tarafından kovalandık bir kaç kez :D ) Misss gibi kekik kokusunun yanına motorun seside karışınca mükemmel oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Teşekkürler, bu tarafa da bekleriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
güzeldir yaylamız :D teşekkürler
kardeşim güzel gezmişsin tebrik ederim. mudurnu,seben ve abant taraflarına çok kez gittim.şöyle söyleyim doğası,bol oksijenli yaylaları ve göllerine hastayım.havalar düzelsin inşallah,mudurnu,sünnet gölü ve göynük yapacağım tanışmak isterim.sevgilerimle...
Vay vay vay iyice açtın sezonu kardeşim güzel gezmişsin.İlerde alıcam birtane cross bende canımı istettin.Ybr le yaptığım işler aklıma geldi :
Güzel bir gün olmuş
Tuncay yazın geliyim de gezdir beni oralarda
güzel bir gezi olmuş , önümüzdeki haftalarda çele tepesine çıkmayı düşünüyorum sizlerde katılmak isterseniz haberleşebiliriz.
Tam bahar tadında bir gezi olmuş
Güzel Manzaralar.. Keyfli bir gezi olmuş..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)