30 Mart 2014 Kocaeli MT - Yalova MT Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Toplu olarak iyi bir gezi yapmışsınız,elinize sağlık
Yanlız foto makine maviye fazla odaklı gibi
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok keyifli ve güzel bi rotaydı,resimler için tesekkürler kardeşim.
-
Güzel Gezi Olmuş Az Geçmedim Geçen Yaz O Rotadan
-
İzmir İl Temsilcisi
Devamini bekliyoruz yalova mtden
-
güzel bi ekiple güzel bi gezi olmuş, iyi ki plansız çıkmışsınız bence, bundan daha iyi olmazdı , bu arada makine fujifilm mi finepix renklerine benziyo renk doygunluğu bayağı fazla
-
Moderatör
Ben bu gezinin sonunu biliyorum. Zaten mühim olan da herşeyin sonu değil mi?
-
Gezi'yi guzel yapan yanindaki güzel insanlardir. Yolda kalsanda seni yolda birakmazlar.. Cok kabalik deiliz ama 10 numara saglam kadroyuz..zevkli eglenceli tadi dama gimizda kalan bir gundu yol arkadslarima cok tesekkurler ugur ak,i ayrica tesekkurlerimi sunarim gun boyu motorunu bana verdiği icin sagolasin
-
Guzel degerlendirilmis, ozel bir gun, tek kelime ile harika, kazasiz surusler arkadaslar, saygilar...
-
Moderatör
mezit adlı üyeden alıntı
Gezi'yi guzel yapan yanindaki güzel insanlardir. Yolda kalsanda seni yolda birakmazlar.. Cok kabalik deiliz ama 10 numara saglam kadroyuz..zevkli eglenceli tadi dama gimizda kalan bir gundu yol arkadslarima cok tesekkurler ugur ak,i ayrica tesekkurlerimi sunarim gun boyu motorunu bana verdiği icin sagolasin
Bende ayrıca teşekkür isterim. Ne için olduğu farketmez. Ayrıca olsun yeter
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fusuy364 adlı üyeden alıntı
güzel bi ekiple güzel bi gezi olmuş, iyi ki plansız çıkmışsınız bence, bundan daha iyi olmazdı , bu arada makine fujifilm mi
finepix renklerine benziyo
renk doygunluğu bayağı fazla
Makine Canon Power Shot Sx 130. Manzara çekimleri için efekt verecektik esasında ama yanlış efekti seçtiğim için mavi-yeşil tonlarda doygunluğu fazla olmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
mezit adlı üyeden alıntı
Lafı bile olmaz ki abi böyle şeylerin.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Sanada zamanli zamansiz evinin kapilarini daima acik tuttuğun için ayrica banu yengemizin misafir perverliği için çokkk teşikkirler
-
mezit adlı üyeden alıntı
abi o sizin güzelliğiniz bizde aynısını düşünüyoruz ki ipimizi koparır koparmaz sizin yanınızda bitiyoruz. az ama öz bir topluluğuz biz bize yeteriz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
Lucas adlı üyeden alıntı
Abi sana teşekkürler bam başka tabi yoldan gelmiş üşümüş 5 tane adamı kahve ile ısıttın. Yengemizin ve senin müsavirperverliği yeter...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)