Piri ile solo İzmir-Bursa-İzmir
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Aralardan aralardan 10 numara gezi olmuş.Tebrikler...
-
10 numara 5 yıldız. anladığım kadarı ile güzergah bu olmuş
800km lik bir tur.
[IMG][/IMG]
bravo. ustasınız büyük dersler var sizde.
-
Katkınız için teşekkürler evet rota budur. Doğayı ve gezmeyi seven motorculara bu güzergahı görmeyi tavsiye ederim.
-
konaklama için öğretmenevlerini nasıl kullanıyorsunuz? bizler de kullanabilir miyiz?
nerelerde var boşla mı dolular mı nasıl öğreniyorsunuz?
-
sessiz sakin enfes bir gezi olmuş
Allah kabul etsin
-
Ben genelde kamp yapmayı tercih ediyorum. Öğretmenevleri bize olduğu gibi halka da açık yani öğretmen olmak şart değil. Önceden bir yer ayarlaması yapmıyorum yer denk gelirse kalıyorum. Genelde benzin istasyonlarında çadırla konaklıyorum ayrıca. Öğretmenevleri her ilçede malesef yok. Demirci öğretmenevi çok güzel manzarasıyla özellikle gidilip kalınacak kadar güzel gezgin motorculara hem güzergahı hem de öğretmenevini tavsiye ederim.
İzmir'den selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Haritayı çizdiğiniz program nedir bu şekilde harita hangi programla çizebilirim?
-
hocam çok güzel gezi olmuş.. orhaneli yolu nasıl? viraj yapılırmı? biz mudanya trilye gemlik ve karacabeye gitmekten sıkıldık birazda güneye inelim
-
Teşekkürler. Yol muhteşem güzelliklerle dolu ve virajlı tabii ki dağ yolu sonuçta.
-
Güzel gezi , paylaşım için teşekkürler
-
Abi süpersin ya
Sana bi harley alalım
-
Teşekkürler arkadaşlar. Motor önermeyin arkadaşlar zira motorumdan memnunum. Kendi çapımda gezebiliyorum motorumla çok şükür. Bunun yerine rota önerileriniz olursa değerlendirebilirim.
-
Abi tebrik ediyorum seni ya ...
-
Usta büyüksün.
Hürmet ederim.
Benzin istasyonları çadır kurmana birşey demiyor mu? Bir köşesine gidip otağı seriyor musun?
nasıl yapıyorsun? "merhaba şurada çadır kurabilir miyim?" mi diyorsun?
-
Yetkili kişiyle konuşuyorum. Nereden geldiğimi, nereye gittiğimi söylüyorum. Genelde izin veriyorlar. zaten çadırım küçücük bir çadır kimseye ne bir zararı ne sakıncası oluyor.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)