Haftasonu Gezisinden Kareler , Dikdörtgenler, Daireler vs... :P
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Harika bir haftasonu geçirmişsiniz. Tebrikler nice güzel geziler dilerim.
-
Kadıncağız bi hata etmiş, bi motorcuyla evlenmiş
Oda yetmemiş onuda motorcu yapmışsınız
-
Ohh hayat size güzel valla kıskandım Gercekten çok keyifli geziler yapıyosunuz hocam ama bu sefer çiçek böcek yok :D
-
-
Süper olmuş yüreğinize sağlık, yengenin motorcu olacağı gelinlikle mz ile boz vermesinden belliydi caanıııım
-
-
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
Gökhan eline sağlık, gezimizi paylaşmışsın
sucuk işi basit iş, sürekli yaparız merak etme, yeter ki dağlarda gezelim
Bu arada yorum yapan herkese teşekkürler
çiçek böcek yoktu evet, bi dahakine artık
İkinci gezi için her fotoğraf yorumlu olsun
gökhan, iyi hazırla onu, hatta videoları da koy
ne geziydi ama
Yaa evet ne geziydi. Muhtemelen öyle rotolara son gezimdi. Ben bu motoru dozerlerin yol açtıgı yerleri gezmek için almadım. Alet enduro CROSS degil Orası tam CRF 250R gibi bir special cross'un yeriydi ( olsa tadından yenmezdi beea)
Fotografları bu konuya yarın akşam elerim sanırım. Ama video işi yaş. Formatını degiş, kes yükle baya zaman istiyor. Tabi formatı degişmeden boyutunu ufaltabilecegim programı gün içinde getirirsen bu işlemler birazdaha hızlanır. Netten araştırıp indirecek vakit yok .
Bu arada yorum yapan arakadaşlara çok teşekkürler. Biz sizler için varız
-
Arkadaşlar gezi çok güzel, fotoğraflar güzel, sizler güzelsiniz
-
-
Teşekkürler herkese, sizler için paylaşıyoruz
Gökhan video işini ben halletmeye çalışışacağım zamanım olursa, sen foto yükleme işini yap
-
ızgara fotoları yasaklanmalı... karnım acıktı..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Abi sizde nasıl bir aktiflik-aktivite ruhu var ya tam istediğim grup şekil şemal yani.. """:Kıskandım açıkcası.. Maşallah Allah muhabbetinizi daim etsin, Kaza bela vermesin.:D
-
Güzel gezi olmuş, tekerinize sağlık
İnsanın canını çektiriyorsunuz!
-
sağolun teşekkürler; güzel, içten yorumlarınız için
Ramazan, koymadan duramıyoruz ızgara fotoğrafı
-
-
Çok eğlenmişe benziyorsunuz , yüreğinize sağlık
-
Gökhan eline sağlık, ikinci geziyi de koymuşsun.
cesur509 , evet çok eğlendik bu gezide. Gökhan çıkmaz sokakları, aşağı inerken bizi neler beklediğini felan yorumlasaydı daha çok eğlendiğimiz belli olurdu
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
Gökhan eline sağlık, ikinci geziyi de koymuşsun.
cesur509 , evet çok eğlendik bu gezide. Gökhan çıkmaz sokakları, aşağı inerken bizi neler beklediğini felan yorumlasaydı daha çok eğlendiğimiz belli olurdu
Merak etme bizde bu bedevi şansı varken daha çok dozerler bize yol yapmak zorunda kalır ve daha çok çıkmaz sokakaklar arasında dolanırız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)