Bu kez Bayramda yola çıkıyorum ilk gün Kuşadasında kamptayım yine önce Selçuk'ta çayımı içmeyi ihmal etmiyorum.
İlk gün Kuşadası kamptayım:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
İkinci gün Akyaka'yı geziyorum burada kamp yapmayı düşünüyor ama vazgeçiyorum ve Marmartis hisarönündeki evcan kampa kadar gidiyorum ikinci gün burada konaklıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
Üçüncü gün tekrar yoldayım Önce sabah Marmaris'i geziyor ve burada kahvaltımı ediyorum. Sonra yola devam istikamet Fethiye Ölüdeniz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
Ve gezimin esas hedefine varıyorum. Ölüdeniz'de denize giriyor ve pansiyonda konaklıyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
Ertesi gün kahvaltımı ettikten sonra yollara düşüyorum hedefim Kuşadası ve Kuşadasına varıp bir gün daha burada kamp yapıyorum ve ertesi gün İzmir'e dönüyorum ve bu gezi de burada sonlanıyor...
Ertesi gün yolda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor ve acayip ıslanıyorum yine de eve varmayı başarıyorum ve bir gezi de burada sonlanıyor...