ESki bir gezi ancak nihayet burada paylaşabiliyorum.
Haftasonundan yola çıkıyorum istikamet izmir-Bodrum.
Kuşadasında kamp yapıyorum:
ESki bir gezi ancak nihayet burada paylaşabiliyorum.
Haftasonundan yola çıkıyorum istikamet izmir-Bodrum.
Kuşadasında kamp yapıyorum:
Laynn çok özendim! )
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Ertesi gün yola devam istikamet Bodrum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
Yoldan manzaralar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------
Bodrum'dan birkaç fotoğraf..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Ertesi gün Bir benzin istasyonunda tekrar kamptayım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
Sabah Bafa gölü kenarında kahvaltımı yapıyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------
Ve İzmir'e dönüyorum bir gezi daha burada son buluyor.
ben izmirde yaşıyorum ailem muğla/ortaca da oraya gidecem bir gün kalıp ertesi gün dönecem ybr yle gidilir mi yeaaa deyip erteliyorum. Valla sizi görünce hayret ettim tekerinize sağlık maşallah
Manzaralar bir harika hocam bi ybr cbf yada 250cc daha güvenli daha konforlu bir modele gecseniz turkiyeyi turlarsiniz.
Bende yakin zamanda bir arkadasima scooterini goturmek için izmir istanbul arasi gittim sym scooter ile.
Buyuk ccye gecmek sadece hiz vs gibi seyler icin degil güvenli surus guvenli fren ruzgardan daha az etkilenmek psikolojik guven vede tek seferde yapacaginiz kmyi maksimuma çıkarmak gibi bisi.
Daha iyilerini bekliyoruz hocam saygilar..
Merhaba, Motorumla bir kez istanbul'a iki kez Bursa'ya Bir kez Fethiye-Ölüdeniz'e gittim ve gezdim. şimdilik en uzun gezilerim bunlardır. Eğer akçeli durumlarım müsait olsa YBR ile Dünya turuna çıkarım bir gün dahi beklemem... Selamlar
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Türkiye için motorumdan memnunum YBR yi yurdışına çıkacağım yıllarda alacağım selamlar...
valla sadece bunlada kalmamış bayada gezmişsiniz taktire şayan oldukçada düşük maliyetli gibi görnüyor.
bir gün kalmalı olcaksa her türlü gidilir, 2 hafta önce aydın nazilliye 2-3 kısa molayla gidip geldim mesela ben toplamda 320 km yapmıştım, tıngır mıngır gidilir yani yeterki rüzgar çok sallamasın.
bu bodrum işini yapalım bu yaz, valla harika olacak, bu yaz :D
1 gün kalmalı gidecem hatta 19 mayıs pazartesiye gelecek 2 gün kalmalıda gidebilirim.
valla olur ya bir hafta sonu birer çadır alıp bodrumda bir gün kalıp gelebiliriz hatta süper olur
ellerine saglik
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)