Çok güzel bi etkinlik olmuş tebrik ederim
Çok güzel bi etkinlik olmuş tebrik ederim
Süper bir gezi olmuş katılanların ayağına sağlık,afiyet bal şeker olsun Allah neşenizi,neşemizi hiç bozmasın
keyifli bir gezi olmuş gibi görünüyor.fotolarda dikkatimi çeken bir ayrıntıyı belirtmek isterim.il temsilcisi adanalı abimiz sigara yerine içtigin o elektronik cihaz sigaradan daha tehlikeliymiş bence bir daha düşün derim.
Adana Merkez Hizaya gelsin herkes. Çok Harika bir gün olmuş resimlerden belli. Maşallah Adana Mt ye
Bende geleydim eyiydi imrenilecek bir ekip maşallah! Yakininizda bulunmaktan gurur duyuyorum
My bike, my world, my rules. . .
Adanalı abi sana bi sorum olucak , motordan memnunmusun 2. Motor olarak fazla gelirmi yoksa yeterlimidir
İyi sürüşler.
Teşekkür ederim Yusuf abim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
Toplantı harici ilk defa beraber gezme fırsatı buldum, çok güzel insanlar bir araya gelmiş güzel bi ortam olmuş hep böyle güzel kalın Tekeriniz düz bassın
Maşallah güzel gezi olmuş Allah bu birliğinizi bozmasın...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bora Baskan,paylasimlar icin eline,yuregine saglik...Zor olmustur o kadar fotografi ayiklamak...
Ayrica degerli yorumlariyla bu topic'e hayat veren ve dusuncelerini bizlerle paylasan motosiklet sevdalisi tum dostlara tesekkurler.
Herkese kazasiz belasiz surusler diliyorum,tekeriniz duz bassin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)