Nefis nefiss, çok güzel... tam katılmak isteyeceğim türden bi gezi olmuş
Nefis nefiss, çok güzel... tam katılmak isteyeceğim türden bi gezi olmuş
harika bir gezi.. fotolar için teşler.. tekeriniz düz bassın..
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
faydali ve keyifli bir gezi olmus paylasim icin thanx
Hic boyle bir yerden haberim bile yoktu. Turkiyede gizlenmis ne guzelikler var. Insallah birgun kismet olurda bizde gideriz. Bizimle paylastigin bu guzelik icinde tesekurler. Kameranin modeli neyse cok guzelde resim cekmisin.
Beğenmeniz beni mutlu etti. Zaten temelde bu paylaşımların amacı bu sayın hocam. buradaki dostların gezip gördüğü ve bizim bilmediğimiz ya da merak ettiğimiz yerler hakkında bilgi edinmek. saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------
Eyvallah dostum çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:24 ----------
Nikon D 3200 hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------
Gerçekten bu vatanın her yeri ayrı bir güzel ve her yerinde gizlenmiş nice güzellik var hocam. İmkan oldukça okuyup bilgi edinip gidip görmeye çalışıyorum. Kamera Nikon D 3200 dostum
hocam güzel bir gezi olmuş elinize sağlık. şayet ugramadıydasınız konyanın beyşehir ilçesindeki tarihi eflatun pınarını da görmenizi tavsiye ederim.
Müthiş çok teşekkür ederim.
Sinan Bey sabah kaçta çıktınnız akşam kaçtı döndüğünüzde?
Ne kadar sürdü bu gezi bilgi verebilir misiniz?
Harika imiş.
müthiş zamanlama.
güzel bir gezi olmuş türkiyede gitmediğim sayılı yerlerden .
Resimler bir birinden güzeller böyle bir tarihi göstermeniz ve açıklama yapmanız güzel olmuş, Teşekküler. Tekeriniz düz bassın.
kuranda ki hüd hüd kuşunun hititliler olduğunu/olabileceğini söylesem. sfenks fotosuna bakın mısır zamanının aynısı firavun devri yani
Ustam eline ayağına sağlık.gezi süper olmuş fotolara zaten diycek bişey yok özendim valla ne yalan söyleyim tekerin düz bassın.kazasız belasız inşallah.
Hem öğrendik hem de gördük, artık gitmemiz de gerekli... Teşekkürler...
Yolunuz düşerse vaktiniz olursa muhakkak dünya gözüyle bir görün hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
Sağolun hocam. Hepimizin tekeri düz bassın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
Eyvallah dostum sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Dostum birde motosikletle gidersen tadına doyum olmaz
Ben Çorumluyum, henüz gitme fırsatım olmadı oralara sayenizde biz de gidip görmüş olduk, tekerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)