22.03.2014 Çanakkale Şehitlik Raporu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel resimler elinize sağlık
buarada evden kaçta çıkıp , geri ne zaman döndünüz..???
-
Oradaki en büyük şehitlik 57. alay şehitliği,onun dışında sağda solda tabelalarla belirtilmiş olan küçük küçük şehitlikler var..
O dağların arasında dar yolda ormanların içinde dolaşırken,etrafınıza bakıp bir an düşününce aslında orasının şehitliklerden ibaret olmadığını,bastığınız her karış toprağın altında binlerce şehit olduğunu hissedebiliyorsunuz..
O tepelere baktığınızda gözünüzde bazı şeyleri canlandırabiliyorsunuz,oranın turistik biryer veya sadece bir anıt mezarlık olmadığını anlıyorsunuz,içinizde bir burukluk oluyor..
Halinize ve yaşadığınız zamana şükrediyorsunuz..
Henüz gitmeyenlere tavsiye,bir şekilde bir fırsat yaratın ve kesinlikle gidin..
Bodrum Antalya vb. gezilerini daha sonraki zamana erteleyin,gittikten sonra sizin için çok farklı bir yeri olacaktır..
-
-
Çok güzel ve anlamlı bir gezi olmuş,Kazasız belasız nice geziler dilerim..
-
Buralar kesinlikle görülmeli ve hissedilmeli.Çok anlamlı bir gezi olmuş ayağınıza sağlık
-
Elinize yüreğinize sağlık. En guzel en anlamlı gezi..
-
Emeginize , yureginize saglik, bu guzel geziyi bizimle paylastiniz sizlere cok tesekkur ederim,ama tum turk vatandaslarina oralari gidip gormelerini tavsiye ederim, oralar anlatilmaz yasanir, ben sehitligi en az 4 kez gezme imkani buldum, orada nerede konakladiniz bilmiyorum , ben kabatepe iskelesinin yanindaki kamp alaninda .cadirda kalmistim dogayla basbasa kalmak harikaydi, cekmis oldugunuz fotolar harikaydi tekrar oralara gidip gelmis oldum tesekkurler arkadaslar, saygilar...
-
Guzel dilekleriniz icin resekju ederim. Unarim bur gun daha gak ettigu bir grupla gideriz. Bu arada konaklamadik sabah 06:30 da ciktik gece 01:00 da geri donduk. Daha erken de donulebilirdi gruba uyum saglamak adina bir jac moka fazka verdik.
"KAZASIZ SURUSLER"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler