Güven abi çok güzel bir gezi olmuş, rica etsem kabaca da olsa rotanızı paylaşabilir misiniz?
Güven abi çok güzel bir gezi olmuş, rica etsem kabaca da olsa rotanızı paylaşabilir misiniz?
Hataydan cikildi yola ceyhan uzerinden kozan yoluna oradan feke saimbeyli develi yahyali seklinde gidildi.. geri donuste ise kapuzbasi selalelerini gorerek sonrasinda dag yolundan adana aladag ilcesine oradan imamoglu ceyhan hatay seklinde geri donuldu bilgilerinize
Çok güzel bi kamp-piknik olmuş, 3000li rakımlardaki o karların arasından gitmek çok zevkli olmuştur. tebrik ve teşekkür ediyorum. biz de belki bu hafta sonu bi piknik gezisi yapmayı düşünüyoruz. saygılar
10Numara bir gezi olmus
Ellerinize sağlık güzel olmuş bol resimli, anlatımı güzel olmuş
ENFES olmuş bravo
2 sene önce aladağlar kamp merkezine kampa gitmiştim, harika yerler.
Motive edici güzel mesajlar için tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
-Syanur, yukarıda Yunus'un da bahsettiği gibi hareket yeri Antakya. Ceyhan üzerinden Kozan, Feke, Develi, Yahyalı şeklinde oldu rotamız.
Dönüş ise Yahyalı, Kapuzbaşı, Aladağ, İmamoğly, Ceyhan ve Hatay olarak gerçekleşti.
Toplamda 900 km. gibi bir yol yapmışız.
-Oyunageldim, evet, birkaç yıldır 2 T Kawa KMX 125 kullanıyordum. Geçen yıl satmıştım. Şimdi Yamaha TT 600 kullanıyorum.
-Ceyceypad, zorlu şartlar malzeme listesinin başında sağlam ve bakımlı bir motosiklet olmalı. Giysi olarak termal, sıcak tutacak giysiler, ekipman olarak 5 mevsim bir çadır, iyi bir uyku tulumu ve ısı yalıtımı sağlayabilen bir mat ilk aklıma gelenler.
konu çok eskide kalmış canlandıralım hak ediyor çünkü diğer 4 2 ve 1 inci kampada bakmayı unutmayın
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
aha ^yunusus ^ ta varmış bu gezide her konuyu trollüyorsun da şu güzelim geziyi de bir trollesene sevabına
güzel kamp olmuş bravo
yanlız bu tr de amma çık aladağ var be kardeşim yav
bolu da var iç anadolu da bi yerde de var şimdi de adana da çıktı
mükemmel olmuş. Elinize ayağınıza sağlık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)