Oymapınar Baraj Gezisi [Fotograflı]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
Güzel bir yermiş antalya civarında mı? Fotoğraflar güzel . keşke bir yol arkadaşın olsaymış tadı daha iyi çıkardı heralde.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
danger0 adlı üyeden alıntı
Güzel bir yermiş antalya civarında mı? Fotoğraflar güzel . keşke bir yol arkadaşın olsaymış tadı daha iyi çıkardı heralde.
bak bak danger bile ne demiş
savunma yapma tamam mz'im karizma değil ama oda bir motor
-
:violent1: Yorum yapmıyorum!
-
Baraj girişindeki Kimlik Verip Baraja gelme nedenini öğrenen görevliylede güzel bir atraksiyonlu sohbet gerçekleştirdik.Bilgisayar sektöründe olduğumu öğrenen amca bilgisayar korsanları ile ilgili çok sey duymuş olacak ki bana Sende şu Hackerlardanmısın?! ne yapacan barajda sen dedi?? Amca dedim barajın korumasız yerlerini bulup fotograflarını çekip web sitemizde yayınlayacağım diğer hacker arkadaşlarım bu bilgileri yurtdışındaki Terörist arkadaşkara satacak dedim amca garip garip önce motosiklete sonra bana kötü kötü baktı amca bi an inanıp beni jandarmaya teslim edecek diye korktum walla sonra gülerek tamam tamam hadi geç dedi Zavallı adam bazen saatlerce o binada yalnız oturup sıkılıyor olacak ki konuşacak birileri arıyordu demek
-
aaa böyle bi MZ varmıydı ateş yaa??
racing racing ve racing.............
-
Ben imal ettim Şaka bir yana herkes bu soruyu soruyor bende daha benden başka kimsede bu motosikleti görmedim.İzmirde bir kaç tane varmış öyle söylüyorlar.Özgür Motor Mehmet bey bi ara satıyormuş.Fiyatı kendi sınıfındakilere göre yüksek olduğu için pek tutulmamış.Sıfırının Türkiye satış fiyatı 8.900.000.000 TL.(Mehmet Bey Söyledi.)
-
Abi eline sağlık çok güzel fotolar. Doğayı oldum olası çok severim ve bunlar çok güzel ya. birgün beraber gitmekte nasip olur inşallah. Eline motosikletine sağlık
-
çok güzel bir gezi olmuş. benim motorsikletle gezme meraklısı bir arkadaşım yok. O yüzden fırsat bulunca tek başıma geziyorum. gezi programlarınızı haber verirseniz size katılabilirim.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
Yakışıklı bir "motörlü psiklet". Hacim ve sele yüksekliği gibi ehemmiyetli verileri rica edebilir miyiz dağarcığımızı genişletmek açısından?
Bir de o motosikletsiz resimler niye eklenmiş çakozlayamadım. Kamera mı kaydı, şeytan mı dürttü. :geek:
-
fotoğrafların hepsi birbirinden güzel son fotoğrafta bir montaj var mı? (göl gölgelerinde) yoksa motorculuğun gibi fotoğrafçılığında mükemmel.
-
pisiklete motor takmışlar dikkat et yolda zincir atmasın
şekil motor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler