Ne yazacağımı bilemedim ki.
Kalktım ayakta alkışlıyorum.
İki teker budur işte!
Ne yazacağımı bilemedim ki.
Kalktım ayakta alkışlıyorum.
İki teker budur işte!
Gerek anlatım gerek resimler çok güzel olmuş...
Böyle geziler yapabilmek için her motorcunun mutlaka 2. bi cross yada enduro motoskleti olmalı diyorum..
valla imrenerek okudum..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Çok güzel bir paylaşım olmuş tebrik ediyorum. Büyük motorlarla çıkma cesaretinizden dolayı da ayrıca tebrik ediyorum
Geç paylaşım olmasına rağmen, rapor iyi olmuş...
Müthiş Müthiş ...
Ayağınıza , elinize sağlık .
Gece gece macera romanı gibi okudum. Uğraşıp paylaştığınız için çok teşekkürler.
gezi süper olmuş, okuması en eğlenceli gezi raporlarından biri bence
bu arada bence diğer arkadaşa cevap bile vermeyin, böyle mahalle kabadayısı / çok bilmiş modunda olanlara prim vermeyelim lütfen.
Şimdi sonuna gelebildim gezinizin,anlatımınız gerçekten çok güzel,insanı sürüklüyor
Daha nice gezilere
Gerçekten harika bir gezi yapmışsınız, İmrenmemek elde değil Anlatımınızda çok sıcak ve güzeldi , daha güzellerini yapman dileğiyle kazasız belasız sürüşler dilerim
yüreğinize sağlık.. süper bir gezi olmuş ..
Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
1 Aşağı 2,3,4,5 Yukarı ..
Hiç sıkılmadan gayet heyecanlı ve keyifle okudum raporu. Elinize, tekerinize sağlık. O motorlarla oralara gitmek de ayrı cesaret.
Çok güzel gezi olmuş sıkılmadan öyle kendimi kaptırarak okumuşum ki öğlen dersimi kaçırıyordum
İşyerindeyim okurken işim çıktı gittim iş yaparken devamını merak etmekten yarıda bıraktım geldim:D Artık yarın devam ederim. Elinize sağlık çok güzel ve sabırlı bir gezi olmuş.Motorlar ve rota çok güzel birde gavur çıkmış ki tam maceracı :D
Tekrar tebrik ederim kıskanınlar çatlasın :D
Her satırını heyecanla okudum. Bir çok insanın hayallerini yaşamışsınız. Bizimle de paylaştığınız için teşekkür ederim. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Teşekkür ederim.
Maalesef 2009 gezi raporumdaki resimler sunucusu tarafından zamanaşımı sebebiyle silinmiş!
Başta imageschak v.b. ücretsiz resim sunucu sağlayıcılar yerine kendi sunucularıma neden koymamışım diye çok kızıyorum kendime.
Teker teker resimleri düzeltmem gerek ancak yazılara edit etme yetkim olmadığından düzeltemedim.
http://ataper.blogspot.com.tr/2010/0...-01082009.html
linkindeki blogumda resimleri tamamladım, yazıları elden geçirdim, düzeltmeler eklemeler yaptım.
Site yönetiminden ricamdır;
Raporumu yukarıdaki blogumdan faydalanıp kopyalamak suretiyle güncelleyebilirmiyiz.
Benim edit etme yetkim olmadığından sizden rica ediyorum.
Yönetimden aldığım bilgi ile raporu tekrar yazacağım, işlem bittiğinde yönetim yeni düzenlenmiş raporu bu topiğin başına taşıyacaklarmış.
Hadi bana kolay gelsin..
Başlayalım tekrardan..
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Bir de "rideturkey" sitesinde yayınlanan "motocup"larla transtoros gezisi vardı. Keşke o gezi raporu da burada yayınlansa da motorseverler, birçok kişinin belki zaman zaman küçümsediği motorlarla bile nelerin başarılabileceğini görseler. Elinize sağlık diyor, kazasız zevkli gezilerinizin devamını diliyorum. Selamlar.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
5 yıl önce yazdığım raporum silinen resimleri sebebi ile atıl kalmıştı.
Yönetim sağolsun güncellediğim raporumu tekrar kayda almış.
Teşekkür ediyor, meraklıların okuması için tekrar sunuyorum.
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Abi harikasınız, bu macerayı sezon halinde dizi yapsalar ne de güzel izlerdik
Gördüğüm okuduğum en iyi gezi, grup üyelerini ayrı ayrı tebrik ederim, darısı bizim gibi yeni başlayanlara
Devamını bekliyoruz tabiki
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)