Çok güzel ve kapsamlı bir gezi olmuş.Anlatım ve resimlerde nefis.Asfalt,dağ taş,dere tepe,tamirat,tadilat muhabbet ne ararsan var.
Tekrar paylaşım için teşekkürler.
Çok güzel ve kapsamlı bir gezi olmuş.Anlatım ve resimlerde nefis.Asfalt,dağ taş,dere tepe,tamirat,tadilat muhabbet ne ararsan var.
Tekrar paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
2013 ün (http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-2013-a.html) tadına doyumamıştık konunun güncellenmesine sevindim bu da iyidir herhalde bakalım bir ara
devamı 2013 raporu burada
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
Bu daha pis
2013 te küçük motorlarla bundan çok daha rahat bir şekilde yaptık.
Bu rapordaki kadar mevzu çıkmadı, daha kolay ve daha vukuatsız bir rapor oldu 2013.
2009 daha heyecanlı
Aklınıza, yüreğinize, becerinize, paylaşımıza sağlık.....Pozantı- Kapuzbaşı arasını tek başıma geçmeyi deneyecektim......deneyimleriniz beni nelerden korudu bir bilseniz....Her şey için teşekkürler ve tebrikler....
Çok güzel bi gezi olmuş abi ama ben Aliyi merak ettim :D ne oldu sonra görüştünüzmü tekrar :D
Ali ile geziden bir hafta sonra istanbulda ekibn bir kısmı toplanıp yemek yedik, geziyi andık. ertesi gün tren ile hollandaya döndü, iyi duygularla.
O zamandan sonra sadece facebook üzerinden arada haberleşiyoruz, gelemedi bi daha. İnşallah bir gün gene gelir misafir ederiz.
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Buradan geçmeden ben gezdim demiyeceğim.
Konu hortlatma olacak ama görmemiş olanların kesinlikle okuması gereken harika bir konu bence. Çoğu fotoğrafta hala görüntülenebiliyor linkler ölmemiş.
Gitmiş kadar oldum çok güzel bir anlatım olmuş tebrikler.
Anılarımı hatırlattığın için teşekkürler dostum
Ne güzel anlardı..
Fotoğraf linkleri ölmüş olabilir, gidip bi kontrol edeyim, yapabilirsem güncelleyeyim..
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Şu hayatta yapmayı en çok istediğim şeylerden biridir Trans-Toros. Vaktiyle bir roman edasıyla okur, resimlere uzun uzun bakar, yazılanlarla fotoğrafları canlandırmaya çalışırdım. Belemedik-Taşdurmaz'da acaba kimler düşecek, kimler düşmeden geçecek diye kendi kendime iddiaya girerdim. Bence yurtiçinde motosiklet gezisi denince işin nirvanalarından biridir Trans-Toros.
fotoğrafların bir kısmı uçmuş ama mükemmel bir yazı dizisi olmuş.
emeğinize sağlık, gerçekten çok güzel 1 hafta geçirmişsiniz.
1. kısmın sonunda yazıyorum. Seni o durumda bırakıp keyif yapan gruptan kaç abi Şahane valla çok keyifli gidiyor şimdiye kadar
Fotoroman gibiydi okurken bitmesin istedim. döndügünüz yerde de içimi hüzün kapladı. OLD GOLD DAYS resmen.
Öncelikle sizi ve ekibi tebrik ediyorum. Güzel bi tur olmuş. Maceralı... Şimdilik Osman'ın şarampolden yuvarlandığı kısma kadar okuyabildim.
O kadar yazıda dikkatimi çeken şu oldu. Size yola çıkmadan, benim çadırda kalabilirsin deyip de yolda çadırımda tek kalcam diyen arkadaşla ben kesinlikle bir daha yola çıkmazdım.
Teşekkürler...
O çadırımda kalamazsın diyen arkadaş ciddi değildi, diğer arkadaşların gazıyla beni zora sokmaya çalıştı, iğnelik olsun diye. Yoksa dağbaşında dışarıda bırakmazdı canım.
Ben de tamam lan senin çadırına mı kaldım amk diye yalandan gurur yaptım.
Hepsi eğlenceydi, ciddi bir kalleşlik yok yani.
Hoş sonra o arkadaşla bir daha biyere gidemedik o ayrı
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
emeğinize teşekkür ederim .
yarım asırlık ve kokpiti uzay aracına benzeyen motosikletin markası ve modelini merak ettim .
Çok güzel bir gezi... Tebrikler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)