Tekerine sağlık. Yoros , Yoros olalı hic gözüme bu kadar güzel görünmemişti.. Acaba benmi yanlış yerlerini pozladım
Tekerine sağlık. Yoros , Yoros olalı hic gözüme bu kadar güzel görünmemişti.. Acaba benmi yanlış yerlerini pozladım
Aslına bakarsan haklısın, çıplak gözle baktığında çok fazla görüntü kirliliği var, mangalcılar ve duvar yazıları yüzünden çok kirlenmiş görüntü, ancak kadraja sıkıştırdığın kadarı ile görüntü gayet masumlaşıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
Çok teşekkürler, ebat konusunda kesinlikle haklısınız, telefon çekimleri olduğu için resim büyüdükçe çözünürlük kötüleşiyor, biraz acemilik yaşadım yüklerken ancak bir sonrakine daha çok özen göstereceğim Ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için de tekrar teşekkür ederim.
güzel bir gezi olmuş, bende sürekli giderim oraya
Müthiş olmuş, çok güzel fotolar yakalamişsıniz. İnsanin cani çekiyor
ne güzel bi pazar ertesi olmuş , fotoğraflar on numara, İstanbul'a laf yok zaten, süper olmuş (Bu arada bi tavsiyem: ben picture managerde bütün fotoğrafları seçip 800x600 yapıp öyle yüklüyorum, çok daha hızlı olur, hem istenilen ölçülerde olur)
Saygılar
FOTĞRAFLAR OLMUŞ OLMUŞTA CANIMI SIKTINIZ İSTANBULU ÖZLEDİM BİRDEN NEYSE BU SENE DÖNÜŞE TABİYİM YAKINDA YİNE KAVUŞURUZ GÜZEL İSTANBULLA.BU ARADA DEPONUN ORASI SİZİN MOTORUNUZDA BAGAJ DEİLMİ FOTOĞRAF MAKİNASI SIĞAR HERALDE YANLIŞMI BİLİYORUM YOKSA!
Kanlıca körfez den geçerken girilen peş peşe 5 viraj paha biçilemez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)