Abi, motosikleti yeni almıştınız sanırım
Gezmelere başlamışsınız maşallah ne diyelim
İyi bilirim fındık ağaçlarını
Hatta bu mesajı yazarken, yanımda duran bir poşet fındıktan da yemeyi ihmal etmeyelim
Abi, motosikleti yeni almıştınız sanırım
Gezmelere başlamışsınız maşallah ne diyelim
İyi bilirim fındık ağaçlarını
Hatta bu mesajı yazarken, yanımda duran bir poşet fındıktan da yemeyi ihmal etmeyelim
elinize sağlık kalite makine kalite fotolar birazdan bende bugünkü gezimin fotolarını yükleyebilirsem makinam pek ii deil ama napalım
Ellerine sağlık Yusuf'çum. Herzamanki gibi güzel güzel gezmişsin. Ve bu güzellikleri bizlerle paylaşmışsın.
Üstelik bu sefer yalınız da değilsin.
Tebrikler.
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim, güzel yorumlarınızı okudukça çok mutlu oluyorum
Makro fotoğraf için makro uzatma tüpüm var, 0 cm'den bile netleme yapabiliyorum ama unutuyorum gezilere giderken, bundan sonra hem tripodumu hem de makro uzatma tüpünü de götüreceğim, küçük böceklerin yüzlerini ve gözlerini çekeyim de biraz değişik fotoğraflar olsun
Herkese sevgiler saygılar
Hocam emeğinize tekerinize sağlık. Umarım nice nice geziler yaparsınız yeni motorunuzla
Aşığım memleketine.
Güzel gezi, güzel rapor daha ne olsun. Ayaklarınıza, ellerinize sağlık.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Motosiklet tamam, artçı tamam, foto makinesi tamam, içinizdeki heyecana zaten diyecek laf yok... Geriye bu keyifli geziyi okuyup sizlere gıpta etmek kalıyor. Allah yolunuzu açık etsin, kazasız belasız keyifli turlamalar bir ömür boyu!...
çok güzel olmuş elinize sağlık, bide son resim mükemmel cidden
Böyle gezileri görünce adamın içi şöyle bir kıpır kıpır oluyor, çıkıp binip motora gidesi geliyor gerçekten. Güzel bir gezi olmuş. Elinize kolunuza sağlık. Her zaman derim bu ülkede gezilecek çok yer var, Karadeniz'i görmeden Türkiye'yi gördük diyemez insan.
sağolun teşekkürler, evet, güzel yerler, herkes en azından bir kez gezip görmeli buraları, saygılar
Güzel bir gezi olmuş , kazasız belasız nice gezilere diyelim
anadolun jantları olmamış krom jant kapaklı demir jantlar daha iyi olur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)