Adana Ç.M.S.K. Boğsak gezi planı
Reklamlar
-
Arkadaşlar
Bahse konu olan gezinin detaylarının planlanması ile hareket ve seyahatin organizasyonu için 27 Nisan perşembe akşamı kulüpte toplanacağız. Sürenin az olması sebebiyle bu mesaja okuyan arkadaşlarımın diğer arkadaşlara duyurmasını rica ederim.
Katılımın yüksek olması hem ricamdır hemde zorunluluktur.
Reklamlar
-
BrotherDragon adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar
Bahse konu olan gezinin detaylarının planlanması ile hareket ve seyahatin organizasyonu için
27 Nisan perşembe akşamı kulüpte toplanacağız. Sürenin az olması sebebiyle bu mesaja okuyan arkadaşlarımın diğer arkadaşlara duyurmasını rica ederim.
Katılımın yüksek olması hem ricamdır hemde zorunluluktur.
Selam mesaj alınmıştır komtanım
BU ÇOK ÖNEMLİ
Bu geziye katılacak arkadaşlardan bir ricam var.Bugünlerde emniyet motorları baglıyor.birçok şeyleri bahane edip o yüzden ehliyeti veya kıyafet,ekpmanlarında eksikleri olan arkadaşlar lüften bu geziye katılmasın.veya motorla katılmasın başka şekilde zaten herkese açık bu gezi kendinize iyi bakın
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Mersin'den katılmak isteyen arkadaşlar. Boğsak gezisinde herhangi bir değişiklik yok. Neticede forumu takip ederseniz ne zaman nerde ne olacak öğrenirsiniz. Ona göre bize takılırsınız.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
slm arkadaşlar bu geziye motorla katılmayı çok istiyorum ama sağlık problemim var mümkün olursa arabayla katılacağım.katılamazsam ismail hocaya çok selam ederim.hepinize iyi geziler.
-
geziye mersin grubu malesef katılamicak gibi görünüyor.bu akşam buluşu konuşacağız.ama aramızda ehliyet sorunu olan arkadaşlar var. umarım birdahaki sefere. yazın birkaç günlük kamp bile yapabiliriz. yeterki irtibatı koparmayalım. şimdiden iyi eğlenceler.ama resimleri bekliyoruz...
-
Geziniz kazasız belasız geçsin..neşeniz,muhabbetiniz bol olsun..Resimlerinizi dört gözle bekliyoruz.sevgiler selamlar yolluyorum.
-
aakreeep adlı üyeden alıntı
Geziniz kazasız belasız geçsin..neşeniz,muhabbetiniz bol olsun..Resimlerinizi dört gözle bekliyoruz.sevgiler selamlar yolluyorum.
Teşekkürler dostum umarım gözün çok çabuk iyileşir.ve gözünün içindeki bayrak da saglam kalır gözünle beraber
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Ferhat abii çok isterdim bende gelmeyi fakat üzgünüm abii
gelemiyorum ama şimdilik beni temsilen cengiz abiim geliyor bidaki sefere
kısmet olursa iyi eglenceler hayırlı yolculuklar
sabırsızlıkla fotoları bekliyorum abiii
-
resimlerinizi beklioruz he ona göre bol bol çekin
iyi gezmeler işallah süper olur
-
gençlik yarın bizde narlı kuyu tarafına uzuyoruz.. geçerken el sallayın bize..
-
selam arkadaşlar..bugezıye katılamadığım için çok üzgünüm,sağlık nedeninden dolayı gidemedım ..zaten ferhat abiyle ve kılıç balığı ile konuşmuştuk..bi daha kisefere mutlaka geleceğim..
geziye giden arkadaşlarım,dostlarım gidişatınız işallah iyi olmuştur..işallah kazasız belasız geri dönersiniz..benıde affedersiniz..bi daha kı sefere sizleriyalnız bırakmayacağım..öz ve söz..
-
Yolunuz açık olsun
Kazasız belasız gidin, gelin.
Paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz
-
yolunuz acık olsun . mersin grubundan ehliyet sorunu olan arkadaşlardan biri de benim. ama tez zamanda eksiklerimizi giderip biz de aranızda olmayı 4 gozle bekliyoruz. resimleri bekliyoruz.kazasız belasız sürüşler.
-
Hani Zorkun Yaylasina Program Yapiliyordu.
-
rıder adlı üyeden alıntı
Hani Zorkun Yaylasina Program Yapiliyordu.
proğram doğruda sen eski gezidesin abiş yazılanların tarihine bak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler